Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Statusy użytkowników
Horsii!!!!!!!🤬 Jak mogłeś! Od 2 czy 3 tygodni się zbierałem do podobnej sugestii!!! Coś czuję, że MIŁOŚCI i CZUŁOŚCI dla kogoś PRZYPADKIEM nie starczy!!!! 🥰
No pomysł extra, poniżej moje WIZJE które wisiały w głowie:
Wersja mobilna, przy logowaniu w tym menu opcja ustawienia statusu na starcie:
Kolejna rzecz, sugestia, że statusy były by widoczne pod nickami jak obecne rangi, np 24h a później automatycznie zmiana na rangę (motywacja, żeby częściej wchodzić na forum? 🤔)
O tu:
I na koniec widok statusów w wersji mobilnej coś jak chat że w okienku sobie przesuwać można by było statusy sprawdzać:
W KAŻDYM RAZIE bez względu na finalną formę pomysł zajebisty, jako absolwent studiów psychologicznych oraz marketingu i zarządzania uważam, że wyrażanie siebie czy swoich obecnych odczuć jest bardzo istotnym elementem w takich miejscach jak forum. W ramach propsu, Łap zdjęcie fajnej duoeczki, myślę, że się spodoba
A i fajnie jakby linki hulały w tych statusach 😁
No pomysł extra, poniżej moje WIZJE które wisiały w głowie:
Wersja mobilna, przy logowaniu w tym menu opcja ustawienia statusu na starcie:
Kolejna rzecz, sugestia, że statusy były by widoczne pod nickami jak obecne rangi, np 24h a później automatycznie zmiana na rangę (motywacja, żeby częściej wchodzić na forum? 🤔)
O tu:
I na koniec widok statusów w wersji mobilnej coś jak chat że w okienku sobie przesuwać można by było statusy sprawdzać:
W KAŻDYM RAZIE bez względu na finalną formę pomysł zajebisty, jako absolwent studiów psychologicznych oraz marketingu i zarządzania uważam, że wyrażanie siebie czy swoich obecnych odczuć jest bardzo istotnym elementem w takich miejscach jak forum. W ramach propsu, Łap zdjęcie fajnej duoeczki, myślę, że się spodoba
A i fajnie jakby linki hulały w tych statusach 😁
Wiadomości w tym wątku |
Statusy użytkowników - przez horsii - 01.08.2022, 17:33
RE: Statusy użytkowników - przez voice.of.voiceless - 01.08.2022, 17:34
RE: Statusy użytkowników - przez SztywnyMisza - 01.08.2022, 17:39
RE: Statusy użytkowników - przez Maniek - 01.08.2022, 17:46
RE: Statusy użytkowników - przez daniel776 - 01.08.2022, 18:10
RE: Statusy użytkowników - przez Kajabuza - 02.08.2022, 15:05
|