Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Urzędy skarbowe z większym dostępem do kont obywateli
20.08.2022, 08:09
DwDPzN wydaje mi się, że jeśli chodzi o rynek motoryzacyjny, to raczej jazda samochodem będzie usługa. Krok po kroku zbliżamy się do momentu, w którym to samochód będzie kierował za nas. W takim wypadku możliwe że auto na własność będą mieli nieliczni, a inni będą tylko wklepywali skąd dokąd i tyle. To taka teoria ale całkiem możliwą.
Co do ograniczenia wolności to jak pisałem nie jest to jednoznaczne z tym, że ludziom będzie się żyło gorzej. Byla kiedyś taka bajka o psie przywiązanym do budy tłustym i karmionym oraz o wilku, który głodowal ale był wolny (mogłem coś pojebac). Ludzie generalnie wola być tym psem przy budzie niż wilkiem, choć nikt tego otwarcie nie przyzna to tak jest. Większość ludzi chce żyć dobrze, dostatnie nawet jeśli będą musieli płacić za to swoja wolnością.
Co do ograniczenia wolności to jak pisałem nie jest to jednoznaczne z tym, że ludziom będzie się żyło gorzej. Byla kiedyś taka bajka o psie przywiązanym do budy tłustym i karmionym oraz o wilku, który głodowal ale był wolny (mogłem coś pojebac). Ludzie generalnie wola być tym psem przy budzie niż wilkiem, choć nikt tego otwarcie nie przyzna to tak jest. Większość ludzi chce żyć dobrze, dostatnie nawet jeśli będą musieli płacić za to swoja wolnością.