Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
30.08.2022, 10:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.08.2022, 10:58 przez voice.of.voiceless.)
(21.08.2022, 17:35)SztywnyMisza napisał(a): smaku jak dla mnie przy vapo lepsza byla pihp tu strasznie bylo czuc typowa aptekę
nie moge czytać tego syfu kaja*****, gieta przerobił zero schiz, SztywnyMisza po 3 dawce schizy jak skurwysyn, tylko ze misza nie laduje koktajlu z benzo i empatogenow w tym wszystkim.
nie sluchajcie tego idioty, bo to co on wypisuje to jest jedna gigantyczna schiza, wrzuc gieta na raz w pompce zrobisz pozytek dla swiata
potem ktos kurwa czyta takie posty i nie wie w co ma wierzyc, bo jakis ********, ktory przed napisaniem recenzji nie powie, ze nakurwia benzo do tego garsciami, ze tolerancja to 666, ze organizm to -666 a nawet dawki nie napisze
alfa-PVP(!) zero schiz polecam dla nowicjuszy
Maniek napisał 30.08.2022, 15:28:
Proszę o zachowanie minimum kultury, tym bardziej w tematach głównych na forum, gdzie również czytają te wyzwiska inni ludzie! Powiedziałem, że macie dać sobie ignore i nie reagować na swoje wpisy! Jeszcze jedna taka akcja, czyli wyzywanie w temacie głównym czy na czacie i wręczę obiecaną nagrodę (którą obiecałem w temacie "czat i zachowanie na czacie")
Są dwie opcje (zaznaczam, że tylko i wyłącznie dla osoby inteligentnej): brak reakcji na wpisy (ignoruj użytkownika) lub inteligentna odpowiedź zawierająca dosadne wytłumaczenie bez używania wyzwisk.
Proszę o zachowanie minimum kultury, tym bardziej w tematach głównych na forum, gdzie również czytają te wyzwiska inni ludzie! Powiedziałem, że macie dać sobie ignore i nie reagować na swoje wpisy! Jeszcze jedna taka akcja, czyli wyzywanie w temacie głównym czy na czacie i wręczę obiecaną nagrodę (którą obiecałem w temacie "czat i zachowanie na czacie")
Są dwie opcje (zaznaczam, że tylko i wyłącznie dla osoby inteligentnej): brak reakcji na wpisy (ignoruj użytkownika) lub inteligentna odpowiedź zawierająca dosadne wytłumaczenie bez używania wyzwisk.