Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
KACPER T. @KACPER DOJECHANY
(31.08.2022, 17:15)horsii napisał(a): Co to jest? Prognoza pogody
Wszyscy kochają Kacpra, lekka sugestia i ludzie tak samo lekka reką napisali co myślą. On naprawde mysli, że ktokolwiek chce go tu na forum.
Chyba zapomnieliscie kto tu jest od turbosmieszkingu
Ja tam mordo nie mam nic do nikogo póki mi nie wejdzie w drogę lub nie próbuje mnie oszukać. Bo kurestwa nie na widzę! Pozdrawiam.
Ps. Na tym video to serio on ? Bo jeblem jak to widziałem wczoraj , no lepiej się ujebalem tym video niz jakim kolwiek kannabinoid od bana w Chinach hahahaha
Co kurwa myślałeś że cię nie dojadę hahahah hahahaha hahahah jeszcze jaki podkręcony glos haha i jebie na kurwe z baniaka woda czy tam płynem do spryskiwaczy hahaha hahahah a on aaaaaaaaaaaa aaaaaa benzyna to napewno nie była haha wiem bo ostatnio sobie dwie nogi prawie spaliłem hahaha. I gazówka na podłodze musi być hehe , ale kurwa powiem dobry schowek na ziemniaki na zimę i by frajerów terroryzować IDEALNE SCHOWANKO! Aaa aaa aa pomocy aaa aaa aa pomocy , co kurwo myślałeś ze cię nie dojadę najlepsze z filmiku i aa a a aa pomocy haha
(31.08.2022, 17:09)ProducentRC napisał(a): Jazda z kurwami bez skrupułów
Zobacz sobie na YouTube jak twoj zdr bez skrupułów ojebal fana na bluze hehe jest film na.youtube takie z kurew obrotniaki.
TesterAjaxa peżota hmmm co on bije kobite ? Czy jak? Bo peżot 207 to o ile się nie mylę to znęcanie się nad rodziną i bliskimi, a rozjebać się to jest już inna świeczka .... gdzie ty kurwa żyjesz