Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
01.09.2022, 20:20
swo002 ciężko mi się zdecydować, ale difenidyna (DPD) albo deschloroketamina (DCK).
Pamiętam jak rcwolf z dupy wysłał mi 10g difenidyny, chociaz on z dupy tak wszystko wysyłał na dobrą sprawe przecież, but still - wspaniałe 7 dni, jeszcze combowałem potem z 1P i Etizolamem (jak mnie klepał xD). Ktokolwiek widział ktokolwiek wie coś o DPD, dajcie znać
Wspaniały dysocjant z niesamowitymi własciwosciami antydepresyjnymi (spokojnie terapeutycznie imo konkuruje tu z najlepszymi ketalogami) i fchuj unikalnym rodzajem czapy (niektórzy nazywali DPD "nijakim" ale to byli głównie ludzie którzy dalej mieli w głowie MXE lata po tym jak przestało być dostępne).
MXE też klasa, wiadomo, ale to dawno temu i nie ważne.
Pamiętam jak rcwolf z dupy wysłał mi 10g difenidyny, chociaz on z dupy tak wszystko wysyłał na dobrą sprawe przecież, but still - wspaniałe 7 dni, jeszcze combowałem potem z 1P i Etizolamem (jak mnie klepał xD). Ktokolwiek widział ktokolwiek wie coś o DPD, dajcie znać
Wspaniały dysocjant z niesamowitymi własciwosciami antydepresyjnymi (spokojnie terapeutycznie imo konkuruje tu z najlepszymi ketalogami) i fchuj unikalnym rodzajem czapy (niektórzy nazywali DPD "nijakim" ale to byli głównie ludzie którzy dalej mieli w głowie MXE lata po tym jak przestało być dostępne).MXE też klasa, wiadomo, ale to dawno temu i nie ważne.