Yalasek ja Cię kocham za calokrztałt i mądrość Twą, sam czasami co buchnąłem, coś przyciolem będąc w potrzebie.
Ale przykładowo okradając samotną matkę (nie taką wysiadającą z Merola patrzącą z pogardą na biedaków raczej wyglądającej przeciętnie, gdzie do tego jeszcze w Polsce mniej zaradna osoba ma w chuj gorzej, nie każdy też na w ogóle świadomość co z mopsu może wykombinować) czułbym się źle. W chuj źle. Jak śmieć owiniety szmatą do czyszczenia kibli i wrzucony do złego kubła a przecież teraz segregacja. 😄
. Czy to też uważasz za karme i nauczkę, kiedy dzieciak może nie ma co jeść, matka dla której ten hajs to był w chuj pogrąża się w depresji która ją osłabia i zeruje chęci do czegokolwiek.
OCZYWIŚCIE TRZEBA BYĆ TWARDYM A NIE MIĘKKIM, ale dzięki mej empatii wiem czy mogę, czy jest możliwość, że wyrządzę wielką szkodę. 😋
Trochę naciupkany jestem to mam takie akcje na koncie, że jumałem coś, trzeźwiałem, czasem musiałem pożyczyć ale oddawałem mówiąc wprost, że podpity byłem i naszła mnie ochota na to więc sobie wziąłem pożyczyłem XD
Pozytywny VIBE i wstyd się daje czasem obrócić w... Uśmiech.
.
Oczywiście markety to wiadomo. Reklamówki (te darmowe) do oporu 😎