Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Flunitrazolam 0,25mg pills - Opinie o produkcie
15.09.2022, 14:28
Siemka.
Kolejny gołąb,uzupełniam info.
Tableteczki nadal te same.
Super jakość. Tym razem brałem 100 pomimo że miałem jeszcze z poprzedniego
Działanie przeciwlękowe i prospołeczne wyczuwalne ale w moim przypadku mniejsze niż w przypadku alpry czy bromazolamu.
Dawka super wywarzona.
Eleganckie działanie nasenne ,choć nie wywołuje u mnie podczas działania senności czy zaburzeń równowagi przy dawce 1mg. W większych to już wiadomo coś tam bujnie o ile będzie się pamiętać na sen wystarczy mi 0.25mg.
Osobiście uważam że ma mniejsze działanie amnezyjne niż bromazolam. Oczywiscie stosowane w tych samych dawkach.
Kolejny gołąb,uzupełniam info.
Tableteczki nadal te same.
Super jakość. Tym razem brałem 100 pomimo że miałem jeszcze z poprzedniego
Działanie przeciwlękowe i prospołeczne wyczuwalne ale w moim przypadku mniejsze niż w przypadku alpry czy bromazolamu.
Dawka super wywarzona.
Eleganckie działanie nasenne ,choć nie wywołuje u mnie podczas działania senności czy zaburzeń równowagi przy dawce 1mg. W większych to już wiadomo coś tam bujnie o ile będzie się pamiętać na sen wystarczy mi 0.25mg.
Osobiście uważam że ma mniejsze działanie amnezyjne niż bromazolam. Oczywiscie stosowane w tych samych dawkach.
Wiadomości w tym wątku |
Flunitrazolam 0,25mg pills - Opinie o produkcie - przez Maniek - 19.07.2022, 23:52
RE: Flunitrazolam 0,25mg - przez shaqu245 - 20.07.2022, 10:02
RE: Flunitrazolam 0,25mg - przez shaqu245 - 15.09.2022, 14:28
|