Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP Powder - Opinie o produkcie
15.09.2022, 14:59
Md-php 10g zjedzone.
Sort z przed miesiąca,niestety nie mam zdjęcia.
Produkt bardzo aktywny w postaci brązowego jednolitego prochu.
Wersja raczej jest pod sniff, o ile się nie mylę freebase niszczy płuca(jeśli się mylę proszę mnie poprawić!!)
Jednakże obie metody skuteczne.
Vapo wymaga większej temp niż beżowe puszyste sorty z przed lat .
Działa bardzo mocno i długo jak na md-php przystało.
Dawek nie przytocze bo ja się z mdphp znam bardzo dobrze i sie kochamy - stosuje wysokie.
Amatorzy i mało doświadczeni niech zaczynają od naprawdę minimalnej dawki 20mg? bo to nie jest byle cmc.
Vapo działa na prędkości.
Ale uważajcie na sniff. Nie wiem jak to będzie wyglądać u was ale w moim przypadku sniff lądował się o wiele wiele dłużej niż sorty z przed lat które pamiętam.
Ale jak już pyknie to jest rzeźnik.
Ja z poczatku wrzuciłem dokładkę stanowczo za szybko.....i kurwa Panie i Panowie jak druga wrzuta weszła to po raz pierwszy w życiu cieszyłem się że mam benzo w domu.
Niech to da do myślenia. Choć na początku waszej zabawy z tym sortem.
Pisze to osoba nałogowo,wieloletnie waląca łyżką apvp,aphp,hexy i mdphp.
To mutant daje 10/10
Sort z przed miesiąca,niestety nie mam zdjęcia.
Produkt bardzo aktywny w postaci brązowego jednolitego prochu.
Wersja raczej jest pod sniff, o ile się nie mylę freebase niszczy płuca(jeśli się mylę proszę mnie poprawić!!)
Jednakże obie metody skuteczne.
Vapo wymaga większej temp niż beżowe puszyste sorty z przed lat .
Działa bardzo mocno i długo jak na md-php przystało.
Dawek nie przytocze bo ja się z mdphp znam bardzo dobrze i sie kochamy - stosuje wysokie.
Amatorzy i mało doświadczeni niech zaczynają od naprawdę minimalnej dawki 20mg? bo to nie jest byle cmc.
Vapo działa na prędkości.
Ale uważajcie na sniff. Nie wiem jak to będzie wyglądać u was ale w moim przypadku sniff lądował się o wiele wiele dłużej niż sorty z przed lat które pamiętam.
Ale jak już pyknie to jest rzeźnik.
Ja z poczatku wrzuciłem dokładkę stanowczo za szybko.....i kurwa Panie i Panowie jak druga wrzuta weszła to po raz pierwszy w życiu cieszyłem się że mam benzo w domu.
Niech to da do myślenia. Choć na początku waszej zabawy z tym sortem.
Pisze to osoba nałogowo,wieloletnie waląca łyżką apvp,aphp,hexy i mdphp.
To mutant daje 10/10