Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wingsofresearch@airmail.cc
@"Kaja" aha czyli musisz wiedzieć kto to taki tam cię na muke wcisnol, ja też na dopek zostałem oszukany przez typa co tam jest 4 lata prawie i może to też ktoś podobny , lub ta sama osoba hehe nie wiem nie złapałem za rękę i szkoda bo bym kurwie palce połamał, i później go samego bym po składał jak paczkę zapałek heheh dlatego kupuj u vendor partnerskich i pierdol w czepek , a na inne specyfiki masz inne strony co legit sa
Ps. A jak już robisz takie diile to na drugi raz nawet jak papierz ci mowi ze dobre lepiej sprawdz sam a jak chcesz kupować z email to niech wyślą ci próbki lub pierw zamowienie a potem hajs proste jak nie to mowisz jebac cie ty kurwo i nie odpisujesz heheh ja tak robie pisza do mnie te chińczyki toomi Smith itp to krótko z kurwami nie pisz do mnie smieciu bo znam cie kurwo masz takie i.takie email.jebav cie do dupy cwelu ciąg się i tak wygląda rozmowa na email hehe
Ps. A jak już robisz takie diile to na drugi raz nawet jak papierz ci mowi ze dobre lepiej sprawdz sam a jak chcesz kupować z email to niech wyślą ci próbki lub pierw zamowienie a potem hajs proste jak nie to mowisz jebac cie ty kurwo i nie odpisujesz heheh ja tak robie pisza do mnie te chińczyki toomi Smith itp to krótko z kurwami nie pisz do mnie smieciu bo znam cie kurwo masz takie i.takie email.jebav cie do dupy cwelu ciąg się i tak wygląda rozmowa na email hehe