Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wingsofresearch@airmail.cc
17.09.2022, 06:09
Maniek
"MASZ UZYTKOWNIKÓW FORUM GDZIEŚ I TAK DALEJ."
Przykro mi się zrobiło, ale spoko, a i łzy nie uronię żadnej. 😭
💜
Gdybym wiedział, że ten ktoś może szkodzić użytkownikom Forum to bym powiedział. Szczerze?
To był przemyślany plan celowany we mnie (i mi podobnych może kto wie)
BabyDoge, Krypto, oddawanie pak na konkurs i jakieś Żarty głupie odnośnie bogactwa no... Ktoś według mnie pomyślał, że się wożę sianem czy coś, kiedy ja
KURWA MAM SERIO DUŻO DŁUGÓW. 😅
A, że mam swoją wiarę której nikomu nie narzucam, nikogo to nie powinno też interesować, to dzielę się, dużo pomagam itd itp. (kurwa wyszło jak wychwalanie się xD Ale lepiej się dobrym chwalić niż, złym chcieć zaimponować czy coś)
.
Także ktoś po prostu myślał, że ma trafiejkę bo mam DURZO SIANA XD i tak sobie naciągnął.
.
Uważajcie na emaile. Tu nic Wam nie grozi. Poza tym dlatego właśnie Mańku nie gwiazdkowałem nazwy, bo gdzie jest sens gwiazdkowania SCAMów? 🤔
.
Nie wnikam.
(trochę pod wpływem jestem, ale to nic nie zmienia)
Luzik...
Pozdrawiam Cię oszuście. Hehe.
"MASZ UZYTKOWNIKÓW FORUM GDZIEŚ I TAK DALEJ."
Przykro mi się zrobiło, ale spoko, a i łzy nie uronię żadnej. 😭
💜
Gdybym wiedział, że ten ktoś może szkodzić użytkownikom Forum to bym powiedział. Szczerze?
To był przemyślany plan celowany we mnie (i mi podobnych może kto wie)
BabyDoge, Krypto, oddawanie pak na konkurs i jakieś Żarty głupie odnośnie bogactwa no... Ktoś według mnie pomyślał, że się wożę sianem czy coś, kiedy ja
KURWA MAM SERIO DUŻO DŁUGÓW. 😅
A, że mam swoją wiarę której nikomu nie narzucam, nikogo to nie powinno też interesować, to dzielę się, dużo pomagam itd itp. (kurwa wyszło jak wychwalanie się xD Ale lepiej się dobrym chwalić niż, złym chcieć zaimponować czy coś)
.
Także ktoś po prostu myślał, że ma trafiejkę bo mam DURZO SIANA XD i tak sobie naciągnął.
.
Uważajcie na emaile. Tu nic Wam nie grozi. Poza tym dlatego właśnie Mańku nie gwiazdkowałem nazwy, bo gdzie jest sens gwiazdkowania SCAMów? 🤔
.
Nie wnikam.
(trochę pod wpływem jestem, ale to nic nie zmienia)
Luzik...
Pozdrawiam Cię oszuście. Hehe.