Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
sales@*********.com
21.09.2022, 21:27
List z sampelkiem doleciał jakieś dwa tygodnie temu i w sumie to wybaczcie, ale całkowicie o tym zapomniałem.
List leciał chyba ze 3 tygodnie,ale wziąłem bezpłatną opcję. Normalnie pewnie do tygodnia.
Zdjęcia i tak poszły się jebać wraz z telefonem, który wylądował na ścianie😉
Doleciało 3mmc w postaci drobnych kryształów, wyglądem przypominały cukier.
Ilość ~1gr
Po roztarciu poszła laga sniffem ok 250mg i po chwili reszta na połyk w soku.
Eufo i cudowny plusz załadowały się po około pół godzinie i stan ten trwał około godziny, po czym zaczęło puszczać eufo i wjechał delikatny speed, który trzymał kilka godzin.
Generalnie to ta euforia przypomniała mi tą, którą znamy i pamiętamy z prawilnych sortów mefedronu, ten plusz chodzący po brzuszku😍
Jedyne co może tu odstraszać to pewnie minimalne zamówienie, ale towares pierwsza klasa👍
Dawno takiej euforii nie smakowałem.
List leciał chyba ze 3 tygodnie,ale wziąłem bezpłatną opcję. Normalnie pewnie do tygodnia.
Zdjęcia i tak poszły się jebać wraz z telefonem, który wylądował na ścianie😉
Doleciało 3mmc w postaci drobnych kryształów, wyglądem przypominały cukier.
Ilość ~1gr
Po roztarciu poszła laga sniffem ok 250mg i po chwili reszta na połyk w soku.
Eufo i cudowny plusz załadowały się po około pół godzinie i stan ten trwał około godziny, po czym zaczęło puszczać eufo i wjechał delikatny speed, który trzymał kilka godzin.
Generalnie to ta euforia przypomniała mi tą, którą znamy i pamiętamy z prawilnych sortów mefedronu, ten plusz chodzący po brzuszku😍
Jedyne co może tu odstraszać to pewnie minimalne zamówienie, ale towares pierwsza klasa👍
Dawno takiej euforii nie smakowałem.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?