Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2M2B
24.09.2022, 22:56
smak pozostawia wiele do życzenia ale da się żyć... ludzie którzy psioczą na giebla czy gałke muszkatołową to by się popłakali. po wlaniu do pepsi zrobiła mi się jakaś pepsi o smaku kminku, pianki izolacyjnej i chui wie czego mimo tego i tak nie powoduje u mnie takiego odruchu o jaki często przyprawia mnie sama myśl o wódzie
polewane 7.5-10ml ale na start polecałbym 5ml. działa 8-10h, im więcej wypijesz tym dłuzej. wchodzi szybciutko, nie ma żadnych kaców itd. bardziej euforyczne od etanolu, efekt miorelaksacyjny moim zdaniem mocniejszy niż po alko, pewnie mocniejsze działanie hipnotyczne niż etanol ale ciężko mi powiedzieć bo mnie nic nie usypia jak dla mnie bomba.
polewane 7.5-10ml ale na start polecałbym 5ml. działa 8-10h, im więcej wypijesz tym dłuzej. wchodzi szybciutko, nie ma żadnych kaców itd. bardziej euforyczne od etanolu, efekt miorelaksacyjny moim zdaniem mocniejszy niż po alko, pewnie mocniejsze działanie hipnotyczne niż etanol ale ciężko mi powiedzieć bo mnie nic nie usypia jak dla mnie bomba.
Wiadomości w tym wątku |
RE: 2M2B - przez horsii - 24.09.2022, 22:56
RE: 2M2B - przez Twilight Sparkle - 22.03.2023, 21:41
|