Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
jak płacić bitcoinem przez net
28.09.2022, 09:42
napiszcie mi gdzie najłatwiej i bez konieczności przesyłania dowodu a wystarczy co najwyżej pesel ,data urodzenia ,imię i nazwisko itd gdzie można wyrobić portfel dla lite coin użyjcie wyszukiwarek i mózgu i wynik swej pracy zamieście tu na tym forum albo drugie pytanie ----czy adres starego portfela z 4coins czy z jakiegokolwiek serwisu można przenieść do jakiegoś innego portfela gdzie wklejasz swój adres portfela bitcoin ...
I trzecie pytanie ----podajcie mi szybką i łatwą metodę bez dowodu na opłatę rachunku bitcoin albo litecoin którą vendor wystawia w postaci kodu który jak ktoś ma portfel to może na ten nr przesłać vendorowi kasę ...
Podajcie jakiej strony użyć przy opłacaniu rachunków - wymieńcie te strony ---nikt nie będzie kursował do jakiegoś bitomatu kilometr bo większość woli siedzieć i ćpać w domu ...w domku...
I trzecie pytanie ----podajcie mi szybką i łatwą metodę bez dowodu na opłatę rachunku bitcoin albo litecoin którą vendor wystawia w postaci kodu który jak ktoś ma portfel to może na ten nr przesłać vendorowi kasę ...
Podajcie jakiej strony użyć przy opłacaniu rachunków - wymieńcie te strony ---nikt nie będzie kursował do jakiegoś bitomatu kilometr bo większość woli siedzieć i ćpać w domu ...w domku...