Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji.
30.09.2022, 10:42
zacznijmy od tego, ze makalele to bylo konto tego hochsztaplera yalaska, sam sie do tego przyznal, ale nie to jest najgorsze, tylko to, ze klamal w momencie gdy mowil, ze to jego "kolega" i oddal mu sample
międzyczasie
miedzyczasie robiąc sobie samemu laske nakurwiał reputacje dla pozoru "legitności" konta. dla mnie to jest wystarczający powód, aby tego usera wyslac do krainy z ktorej przybyl, czyli z dopka. jebana wtyka sprzedaje dupe konkurencji, tutaj ciagnie sample os escobara (swego czasu nawet podwojnie) na dopalajmy tez kurwa siedzi, albo gramy do jednej bramki jako forum, albo rozkladamy nogi przed kazdym do chuja.
dalej, juz mi sie o ta reputacje nie chce prosic, tlumaczyc, dlatego zostawiam tutaj to pasmo skrinów, moze niektorym da to do myslenia, wasza reputacja nie jest warta nawet zlamanego grosza,idac tym tokiem "rozumowania" to co niektorzy powinni miec przy nich 7 cyfer w reputacji, dlatego wnioskuje w imieniuMocno Kryształowy horsii wwojtuss Alkopoligamia Szyderca o odebranie mozliwosci stosowania reputacji + i - userom yalasek i kaja. Nie zgadzamy sie i mamy dosyć takiego zachowania, uwazamy, ze skrecamy co raz bardziej w strone dopka i nalezy jak najszybciej to karygodne i patologiczne zachowanie zatrzymac.
max 10 fot na post, wiec leca dalej
międzyczasie
miedzyczasie robiąc sobie samemu laske nakurwiał reputacje dla pozoru "legitności" konta. dla mnie to jest wystarczający powód, aby tego usera wyslac do krainy z ktorej przybyl, czyli z dopka. jebana wtyka sprzedaje dupe konkurencji, tutaj ciagnie sample os escobara (swego czasu nawet podwojnie) na dopalajmy tez kurwa siedzi, albo gramy do jednej bramki jako forum, albo rozkladamy nogi przed kazdym do chuja.
dalej, juz mi sie o ta reputacje nie chce prosic, tlumaczyc, dlatego zostawiam tutaj to pasmo skrinów, moze niektorym da to do myslenia, wasza reputacja nie jest warta nawet zlamanego grosza,idac tym tokiem "rozumowania" to co niektorzy powinni miec przy nich 7 cyfer w reputacji, dlatego wnioskuje w imieniu
max 10 fot na post, wiec leca dalej