Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji.
no i ja byłem przekonany wręcz, że za merytoryczność, jakość postów reputacja własnie powinna być przyznawana (między innymi), żeby każdy user miał na profilu szybkie "podsumowanie" tego jak się udziela na forum - nie z jaką częstotliwością, bo od tego jest licznik postow - tylko w jaki sposób, czy pisze posty o niczym czy się jakoś tam angażuje czy coś.
myślałem że to nie bez powodu nazywa się "reputacja" a nie "licznik kliknięć w śmieszny przycisk"
na innych forach o tematyce używek jakoś ta zasada o wiele lepiej działa - np. na hajpie, dopka nie liczę bo to już nie tyle forum, co interaktywny baner reklamowy sergiusz-shopów i kółko wzajemnej adoracji. plus na wielu forach o tematyce nie-używkowej na których się udzielałem też działała jak powinna i nie widziałem takich cyrków jak tutaj, przy 10x większej społeczności. dlaczego nie może działać u nas?
myślałem że to nie bez powodu nazywa się "reputacja" a nie "licznik kliknięć w śmieszny przycisk"
na innych forach o tematyce używek jakoś ta zasada o wiele lepiej działa - np. na hajpie, dopka nie liczę bo to już nie tyle forum, co interaktywny baner reklamowy sergiusz-shopów i kółko wzajemnej adoracji. plus na wielu forach o tematyce nie-używkowej na których się udzielałem też działała jak powinna i nie widziałem takich cyrków jak tutaj, przy 10x większej społeczności. dlaczego nie może działać u nas?