Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wniosek Formalny o uchylenie mozliwosci przyjmowania i przyznawania reputacji.
No i znowu nic nie wskurałeś Pudzilleczka, masa Energi psu w dupe
A więc radzę się do mnie przyzwyczajać hehe lub bierz przykład z niego -
Yalas wiecznie żywy!
Pozdrawiam Makelele/yalasek
A więc radzę się do mnie przyzwyczajać hehe lub bierz przykład z niego -
Yalas wiecznie żywy!
(30.09.2022, 14:18)PUDZILLA napisał(a):Ziomuś wszystko rozumiem natomiast nie wziąłeś jednej rzeczy pod uwagę tego że może ktoś chce być jak to nazwałeś odklejony, lub POPROSTU TAKI JEST ty natomiast uważasz że wszyscy powinni być tacy jak ty hehe jeżeli ktoś tu z użytkowników chce być taki jak ty aktualnie to cofnę się w rozwoju, jesteś nie normalny kropka.
- żyjemy przecież w wolnym kraju, idź zesraj się na środku chodnika koło placu zabaw, zobaczymy czy tlumaczenie wolnością przejdzie
- ja byłem na różnych forach przez ostatnie ponad 5 lat, nigdzie takich cyrków jak tutaj nie widziałem, kiedyś jak typa za mocno odkleiło to się go wyjaśniało i goniło żeby przystopował, albo się ogarnął, a nie kibicowało w jeszcze większym odklejeniu i wchodziło w jakieś relacje.
- na forum panuje wolność słowa, a co ma do tego system reputacji? przecież nikt nikomu nie zamyka mordy, ani nie nakazuje zmiany narracji. reputacja zostaje tak jak była, tylko odebrana mozliwosc przyznawana tym dwom osobom, ktorzy przez pol roku nie potrafia nic zrozumieć. Przez chwile z tego co pamiętam w ogóle nie było reputacji i nic takiego strasznego się nie działo.
- po co oznaczasz rufuza, skoro dostał bana miesiąc temu xD a do listy można dopisać jeszcze czarną, nie ma głaskania po głowie za to, że ktoś jest typiarą no kurwa, porównaj sobie posty np Alkopoligamia AndroMede albo nwm jeszcze jedna taka była a posty czarnej, to jest przepaść gigantyczna. W momencie w którym pochwalacie i bez żadnej refleksji nad tym co ona pisze ją wspieracie, robicie w tym momencie jej krzywde. Gdyby posty trzymały poziom, nigdy by do tego wątku nie doszło, niestety poziomu nie ma, a reputacja dodawana bezmyślnie jest.
Pozdrawiam Makelele/yalasek