Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek
02.10.2022, 18:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.10.2022, 19:07 przez voice.of.voiceless.)
Maniek ehh, nastepna czesc odklejenia hatfu po prostu smiecia w sumie. nie moze przebolec tego, ze ktos w uczciwy sposob zdobyl ta jebana reputacje, bo jego koleszcy musza byc najlepsiejsi i superanccy za darmo, mi slow brakuje zeby opisac to porycie
@"Kaja" wlasnie pokazujesz, ze jedynym komunista to jestes ty, bo nie potrafisz uczciwie dojsc tam gdzie chcesz, od poczatku cwaniakujesz i nastepnym razem przywitam cie gnatem i nie zaprosze na herbate
z 718 do liczby ktora mam XD wiecej cpania dajcie synkowi, na pewno wyrosnie na ludzi
oficjalnie staliśmy sie dopkiem 2, sergiusz - wygrywasz.
przepraszam za invite dla tego smiecia, wiem, ze popelnilem blad, za ktory konsekwencje ponosi cale forum.
moze ten skrin lepiej zobrazuje co tu sie wyprawia
osobiscie mnie już to śmieszy, bo wiem, że wróci to do stanu pierwotnego, ale tak nie może być no jak to wygląda
stimiarzom odjebało od tych sampli, totalnie odjebało
@"Kaja" wlasnie pokazujesz, ze jedynym komunista to jestes ty, bo nie potrafisz uczciwie dojsc tam gdzie chcesz, od poczatku cwaniakujesz i nastepnym razem przywitam cie gnatem i nie zaprosze na herbate
z 718 do liczby ktora mam XD wiecej cpania dajcie synkowi, na pewno wyrosnie na ludzi
oficjalnie staliśmy sie dopkiem 2, sergiusz - wygrywasz.
przepraszam za invite dla tego smiecia, wiem, ze popelnilem blad, za ktory konsekwencje ponosi cale forum.
moze ten skrin lepiej zobrazuje co tu sie wyprawia
osobiscie mnie już to śmieszy, bo wiem, że wróci to do stanu pierwotnego, ale tak nie może być no jak to wygląda
stimiarzom odjebało od tych sampli, totalnie odjebało
Wiadomości w tym wątku |
to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez voice.of.voiceless - 02.10.2022, 18:15
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez Szyderca - 03.10.2022, 07:18
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez wwojtuss - 03.10.2022, 14:11
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez kot_kreskowy - 04.10.2022, 15:51
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez horsii - 04.10.2022, 16:02
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez kot_kreskowy - 04.10.2022, 17:05
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez Kajabuza - 04.10.2022, 18:43
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez Kajabuza - 06.10.2022, 17:32
|