Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek
O porządku mówi???
XDDDDDDDDD
Sorry ale to jest hipokryzja. 🙃
Oczywiście największy burdel robi od zawsze wiadomo kto, ale to ja zły
BO JESTEM MU NIE W PASKI
Rozumiecie?
On wszczyna i prowokuje burdy, a późnej mi się obrywa od Admina czy Mańka, bo coś odburknę.
Gardzę.
A tak poza tym wszystkich innych lofciam
XDDDDDDDDD
Sorry ale to jest hipokryzja. 🙃
Oczywiście największy burdel robi od zawsze wiadomo kto, ale to ja zły
BO JESTEM MU NIE W PASKI
Rozumiecie?
On wszczyna i prowokuje burdy, a późnej mi się obrywa od Admina czy Mańka, bo coś odburknę.
Gardzę.
A tak poza tym wszystkich innych lofciam
💜💜💜💜💜
Poza tym wątek wypadało, by zacząć od dużej litery skoro mówimy o porządku.
😎😎😎
Może kolega się przyzna jak taki jest mądry, twardy i chce forum ustawiać, z naszej dwójki:
-kto komu pierwszy zabrał nagle około 200 plusów pewnego dnia?
-kto pierwszy komu zaczął ubliżać?
-kto pierwszy zaczął grozić?
-kto komu wjeżdżał na rodzinę itd?
.
I on chce forum ustawiać, no proszę Was. Sam odwali manianą, a jak się mu człowiek odegra to biegnie na skargę i nagle obrażona zaszlochana, pokrzywdzona. 🤣🤣🤣
.
Spokojnej nocy. Kultura musi być, a chamstwo chce uczyć kulturalnych jak mówić "proszę, przepraszam i dziękuję"
💜🤗
-kto komu pierwszy zabrał nagle około 200 plusów pewnego dnia?
-kto pierwszy komu zaczął ubliżać?
-kto pierwszy zaczął grozić?
-kto komu wjeżdżał na rodzinę itd?
.
I on chce forum ustawiać, no proszę Was. Sam odwali manianą, a jak się mu człowiek odegra to biegnie na skargę i nagle obrażona zaszlochana, pokrzywdzona. 🤣🤣🤣
.
Spokojnej nocy. Kultura musi być, a chamstwo chce uczyć kulturalnych jak mówić "proszę, przepraszam i dziękuję"
💜🤗
Wiadomości w tym wątku |
to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez voice.of.voiceless - 02.10.2022, 18:15
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez Szyderca - 03.10.2022, 07:18
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez wwojtuss - 03.10.2022, 14:11
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez kot_kreskowy - 04.10.2022, 15:51
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez horsii - 04.10.2022, 16:02
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez kot_kreskowy - 04.10.2022, 17:05
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez Kajabuza - 04.10.2022, 18:43
RE: to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek - przez Kajabuza - 06.10.2022, 17:32
|