Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zatrzymanie przez policję odbierającego paczki od in post
08.10.2022, 18:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2022, 19:04 przez kot_kreskowy.)
(08.10.2022, 09:55)beeniepatu napisał(a): Oczywiscie, ze ma.To chyba jest jasne i logiczne. Typowanie do wylegitymowania zawsze bedzie na podstawie prawdopodobienstwa co moze reprezentowac soba dana osoba. Dresiarz czesciej bedzie nekany niz ktos w garniturze. Nie rozumiem jak mozna miec tu watpliwosci.
Święte słowa. Mało tego, że mniejsza szansa na kontrolę to jeszcze konsekwencje w razie W prawdopodobnie mniejsze.Całkiem niedawno miałem na uboczu kontrolę i to całkowicie przypadkową bo nie jestem znany policji tu gdzie mieszkam, ja normalnie ubrany czterdziestolatek, znaleźli przy mnie 2 gr analogu 4mmc, po krótkiej rozmowie poprosił abym wysypał to do pobliskiej kałuży i zalecił udać się do domu i "ogarnąć się"😁
Nawet mnie nie wylegitymowali, ani o dane "na bęben" nie prosili. I jedno szczęście bo metr za mną leżał siedmiogramowy wór innego analogu, który zdążyłem ewakuować 2 sekundy wcześniej😎
Gdyby to był dwudziestoletni dres, to zapewne by się to tak nie skończyło.
A skontrolowali, bo już byłem grubo porobiony, co było po mnie widać z kilometra. Oczy kurwa jak latarki.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?