Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Porady jak najefektywniej zazywac
11.10.2022, 13:03
Nie dostrzeglem watku, w ktorym sa porady jak brac, zeby wziac malo a zeby sie nalezycie zrobic
Ode mnie beda glownie porady nt. stymulantow i empatogenow (nie lubie zjawiska "nie wiem lecz sie wypowiem")
Moze beda one oczywiste, moze nie, ale warto zebrac to w jeden temat
Zaczne od kreslenia nart - dlugie i waskie, zamiast szerokich i krotkich - dlaczego?
ze wzgledu na rownomierne osadzanie sie w sluzowce, na mniejszej powierzchni rozpusci sie mniej substancji, niz na wiekszej (co jest oczywiste)
dodam tez uzywanie dwoch dziurek
(po cos bog dal nam dwie a nie jedna)
unikniemy tym sposobem nieprzyjemnego zatkania oraz podwoimy powierzchnie chlonna sluzowki, co skutkuje lepszym wchlanianiem
dajcie swoje porady!
Ode mnie beda glownie porady nt. stymulantow i empatogenow (nie lubie zjawiska "nie wiem lecz sie wypowiem")
Moze beda one oczywiste, moze nie, ale warto zebrac to w jeden temat
Zaczne od kreslenia nart - dlugie i waskie, zamiast szerokich i krotkich - dlaczego?
ze wzgledu na rownomierne osadzanie sie w sluzowce, na mniejszej powierzchni rozpusci sie mniej substancji, niz na wiekszej (co jest oczywiste)
dodam tez uzywanie dwoch dziurek
(po cos bog dal nam dwie a nie jedna)
unikniemy tym sposobem nieprzyjemnego zatkania oraz podwoimy powierzchnie chlonna sluzowki, co skutkuje lepszym wchlanianiem
dajcie swoje porady!