Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Limit dobowy na posty.
15.10.2022, 16:18
A ja se napisze 20 postów bo chce mieć alfke pvp i co i co no słucham na to napinacze? Heh ludzie przecież to normalne że jak dasz nagrodę-zapłatę za zrobienie czegoś to po to jest ta nagroda aby to zrobić tak? To okej skoro jesteś ktoś tam taki do przodu o ja wielce forum rozwijać będę o patrzcie NIECH KAŻDY MNIE ZAUWAŻY no i moje idealne posty ojejciu chyba zapomniałem przecineczka wstawić między słowami dupka a cipka ale zaraz zaraz czy zdążę edytować poscik? Ojej zostało parę minut! . Okej to skoro jesteś taki idealny rozwijacz forum to oddaj sample mnie albo szydiemu pokaz kurwa jaja jeden z drugim albo najlepiej obetnij se łapę żeby udowodnić każdemu że jesteś lepszy od tych co są tu dla sampli ha, po 2 to że ktoś nie umie składać słów czy coś z tego cyklu nie znaczy że by Ci nie podał dłoni gdy byś wisiał nad przepaścią, równie dobrze może być weteranem wojennym bez 4 kurwa palcy lub ma na koncie uratowanych 100 żołnierzy, lub zwyczajnie ma 16 lat i wywalone w to wszystko i prawidłowo. Nie warto oceniać.
aj hitller! HaHa udanego weekendu i ja już spadam lecę na flaszeczkę
PoZdR mordy
aj hitller! HaHa udanego weekendu i ja już spadam lecę na flaszeczkę
PoZdR mordy