Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie.
19.10.2022, 13:09
Też miałem okazję spróbować tej wisienki więc podziele się moim doświadczeniem
Pakowanie i wysyłka aż ręce same składają się do oklasków
Jeśli chodzi o sam produkt - wysokiej jakości, sniffy przyjemne, spływ do gardełka cudowny, ale nosek delikatnie podrażniony przez kilka kolejnych dni. Dlatego też polecam oral, po którym przynajmniej ja miałem wrażenie że dłużej działa.
Chęć do robienia wszystkiego, najlepiej jak jest chata do ogarnięncia ale także na imprezę czy posiadówkę ze znajomymi (fajna gadka się załącza ) .
Apetyt minimalnie spada ale da się zjeść - nawet zalecam bo na drugi dzień oprócz noska 0 zwały na żołądku.
Fajnie mieć jakieś piwko albo drinka pod ręką bo wchodzi ze smakiem.
Przy większej ilości występuje potliwość u szczura - ale to raczej normalne zjawisko xD
Ostatnia partia zalecana najpóźniej 2h przed snem tak aby szczór zasnął spokojnie w klatce.
Jak dla mnie amatora słabych wrażeń 10/10.
Kawał dobrej roboty,
Pozdrawiam Vendora
Polecam!
Pakowanie i wysyłka aż ręce same składają się do oklasków
Jeśli chodzi o sam produkt - wysokiej jakości, sniffy przyjemne, spływ do gardełka cudowny, ale nosek delikatnie podrażniony przez kilka kolejnych dni. Dlatego też polecam oral, po którym przynajmniej ja miałem wrażenie że dłużej działa.
Chęć do robienia wszystkiego, najlepiej jak jest chata do ogarnięncia ale także na imprezę czy posiadówkę ze znajomymi (fajna gadka się załącza ) .
Apetyt minimalnie spada ale da się zjeść - nawet zalecam bo na drugi dzień oprócz noska 0 zwały na żołądku.
Fajnie mieć jakieś piwko albo drinka pod ręką bo wchodzi ze smakiem.
Przy większej ilości występuje potliwość u szczura - ale to raczej normalne zjawisko xD
Ostatnia partia zalecana najpóźniej 2h przed snem tak aby szczór zasnął spokojnie w klatce.
Jak dla mnie amatora słabych wrażeń 10/10.
Kawał dobrej roboty,
Pozdrawiam Vendora
Polecam!