Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie?
(15.10.2022, 18:25)beeniepatu napisał(a): Z prawilnie dzialajacymi empatogenami przy seksie jest pewien problem. Serotoninowa euforia nie podbija libido jako takiego, tylko zwieksza czulosc na bodzce - m.in. dotyk. Dlatego takie tematy jak 4cmc, mdma, benzofurany, itp, sprawdzaja sie do seksu z osoba, z ktora jestesmy w bliskosci. Do przygodnego seksu lub szalenstw w alkowie juz nie. Love parade nie zostalo nazwane z tego powodu, ze wszyscy sie tam parzyli, tylko usmiechali do siebie i przytulali. Do tego wyrzut serotoniny uposledza u mezszczyzn zdolnosci bojowe.
A tak w ogole, to sex powinien byc na czysto. Bo jak sie przyzwyczai do nienaturalnych odczuc po dragach, to trudno jest czerpac przyjemnosc z naturalnego zblizenia. I ludzie maja duze problemy potem
Miło, że podkreśliłeś tą kwestie. Sex to bliskość, wymiana energii jeśli bliskość jest na czysto to od czasu do czasu urozmaicona w tenże sposób może pokazywać inne wymiary. Na przygodny sex na szczęście nie jestem "skazana" , ale osobiście uważam, ze seks w związku (bliskim emocjonalnie) nie musi a wręcz nie powinien być ograniczany tylko do naturalnego zbliżenia, juz tym bardziej ze względu na strach, obawę przed zatraceniem satysfakcji z naturalnego seksu. Takie nastawienie, emocje są w moim odczuciu negacją bliskości.
(21.10.2022, 06:51)kot_kreskowy napisał(a): Chuja tam wiecie o seksie😉
Kot wie, kot powie. Do sexu najlepsza jest partnerka/partner i nic więcej nie potrzeba.
Połączenie dragów i sexu, to najgorsze z możliwych połączeń. Na początku jest fajnie, ale jak się w to za bardzo wpierdoli, to później ciężko o jakąkolwiek satysfakcję. Zaczynają się dziwne eksperymenty, przez które później tylko ciężko się z tego wychodzi. Jeśli ktoś w tym gównie jeszcze nie tkwi, to z całego serca polecam nie łączyć dragów z sexem.
Wiem co mówie, uwierzcie🤫
Ale jeśli to do nikogo nie przemawia, to najlepsze miłosne uniesienia zapewnia jedyny słuszny do tego środek.
MEFEDRON❤️
No i generalnie wszelakie euforyki.
Amen Dziękuję.
P.S. Gdy ktoś mi mówi, że boli go głowa (czytaj: narzeka) entuzjastycznie proponuje, ze kopnę w kostkę i zapomni o glowie.