Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sex "zabgrejdowany" ;) - co polecacie?
23.10.2022, 12:02
Beeniepatu zgadza się, tak to właśnie działa.
Raz "podbity" układ nagrody ciężko przywrócić do normalnego stanu działania.
Ba, może to być nawet droga ku zatraceniu, bo jeśli raz udało się osiągnąć efekt megaorgazmu, to będziemy dążyli do "podnoszenia poprzeczki", co niestety rozpierdoli całkowicie nasze poczucie satysfakcji seksualnej.
Ja jestem tego żywym przykładem.
Raz zrobiłem błąd i teraz tkwię w tym gównie.
Nawet nie wiecie jak ciężko wrócić do stanu gdy masturbacja czy sex na trzeźwo dały jakąkolwiek satysfakcję.
A takie problemy to już jest pierwszy krok do różnego rodzaju depresji, czy nawet zachowań niepożądanych lub psychopatycznych - to ostatnie to już hardcorowe przypadki,ale jednak zdarza się.
@"Lady Giwera" być może są przypadki, o których mówisz, ale są to nieliczne wyjątki.
Baaaardzo nieliczne.
Z reguły mechanizm działa tak jak powyżej napisane. Natury nie oszukasz.
Raz "podbity" układ nagrody ciężko przywrócić do normalnego stanu działania.
Ba, może to być nawet droga ku zatraceniu, bo jeśli raz udało się osiągnąć efekt megaorgazmu, to będziemy dążyli do "podnoszenia poprzeczki", co niestety rozpierdoli całkowicie nasze poczucie satysfakcji seksualnej.
Ja jestem tego żywym przykładem.
Raz zrobiłem błąd i teraz tkwię w tym gównie.
Nawet nie wiecie jak ciężko wrócić do stanu gdy masturbacja czy sex na trzeźwo dały jakąkolwiek satysfakcję.
A takie problemy to już jest pierwszy krok do różnego rodzaju depresji, czy nawet zachowań niepożądanych lub psychopatycznych - to ostatnie to już hardcorowe przypadki,ale jednak zdarza się.
@"Lady Giwera" być może są przypadki, o których mówisz, ale są to nieliczne wyjątki.
Baaaardzo nieliczne.
Z reguły mechanizm działa tak jak powyżej napisane. Natury nie oszukasz.