Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Passiflora - Męczennica
04.11.2022, 13:54
noc w połowie przespana, ale zregenerowałem się, miałem na prawdę dwa potężne sny, ultrarealistyczne jak nigdy dotąd
ogólnie to słuchałem do snu dhammy Ajahna Brahma, każda trwa około 60 minut, pierwsze dwie godziny pamiętam, do drugiej się męczyłem by zasnąć, pamiętam 1:5x godzine na zegarku... nagle wchodzi brat i mu pokazuje, że mi słuchawki się rozerwały i mu nie pożyczę, bo na co mi zjebane słuchawki. Jeszcze się w łóżku przewróciłem, popatrzyłem, przyjrzałem się faktycznie, moje niebieskie philipsy są zepsute, a w jednej słuchawce nie było gumki. Poszedłem spać dalej, słuchając nadal dhammy.
Rano wstaje, ide do pokoju obok, patrze brat i moje słuchawki
- skąd ty to masz? przecież
- przecież wczoraj mi je pożyczyłeś
ale mindblow dostałem, nigdy jeszcze nie obudziłem się we śnie, o ile mogę to tak nazwać
a drugi sen, lecimy helikopterem , mnichem i dwoma uzbrojonymi comancheros na sekretną wyspę Tortuga której nie ma na mapie. Malutka wyspa, mało miejsca pod uprawe czy cokolwiek, praktycznie same klify, a tam jeden domek. W środku było 3 mexicano uzbrojonych jak John Rambo z filmu Rambo. Przed wejściem musieliśmy oddać szacunek w postaci uszanowaniu zasad, czyli jeden mówi, reszta słucha, nikomu nie przerywamy, inaczej kula w łeb. 5 minut ich gadki, a ja w końcu wstałem i powiedziałem bonjuornio. Przecież wypada się przywitać co nie? I co tam kurwa robił mnich?
sny są dziwne, ale bezpieczne i przyjazne, choć klimat był rodem z kina akcji Hollywood, to panowała między nami bardzo przyjazna atmosfera.
to była jedna czubata łyzeczka od herbaty wypita j.w. czyli <1h przed snem.
pozdro, bede to badać.
ogólnie to słuchałem do snu dhammy Ajahna Brahma, każda trwa około 60 minut, pierwsze dwie godziny pamiętam, do drugiej się męczyłem by zasnąć, pamiętam 1:5x godzine na zegarku... nagle wchodzi brat i mu pokazuje, że mi słuchawki się rozerwały i mu nie pożyczę, bo na co mi zjebane słuchawki. Jeszcze się w łóżku przewróciłem, popatrzyłem, przyjrzałem się faktycznie, moje niebieskie philipsy są zepsute, a w jednej słuchawce nie było gumki. Poszedłem spać dalej, słuchając nadal dhammy.
Rano wstaje, ide do pokoju obok, patrze brat i moje słuchawki
- skąd ty to masz? przecież
- przecież wczoraj mi je pożyczyłeś
ale mindblow dostałem, nigdy jeszcze nie obudziłem się we śnie, o ile mogę to tak nazwać
a drugi sen, lecimy helikopterem , mnichem i dwoma uzbrojonymi comancheros na sekretną wyspę Tortuga której nie ma na mapie. Malutka wyspa, mało miejsca pod uprawe czy cokolwiek, praktycznie same klify, a tam jeden domek. W środku było 3 mexicano uzbrojonych jak John Rambo z filmu Rambo. Przed wejściem musieliśmy oddać szacunek w postaci uszanowaniu zasad, czyli jeden mówi, reszta słucha, nikomu nie przerywamy, inaczej kula w łeb. 5 minut ich gadki, a ja w końcu wstałem i powiedziałem bonjuornio. Przecież wypada się przywitać co nie? I co tam kurwa robił mnich?
sny są dziwne, ale bezpieczne i przyjazne, choć klimat był rodem z kina akcji Hollywood, to panowała między nami bardzo przyjazna atmosfera.
to była jedna czubata łyzeczka od herbaty wypita j.w. czyli <1h przed snem.
pozdro, bede to badać.
Wiadomości w tym wątku |
Passiflora - Męczennica - przez voice.of.voiceless - 29.10.2022, 15:08
RE: Passiflora - Męczennica - przez dimiliki - 29.10.2022, 16:19
RE: Passiflora - Męczennica - przez Szyderca - 29.10.2022, 17:52
RE: Passiflora - Męczennica - przez voice.of.voiceless - 29.10.2022, 19:34
RE: Passiflora - Męczennica - przez dimiliki - 29.10.2022, 20:09
RE: Passiflora - Męczennica - przez ProducentRC - 30.10.2022, 12:11
RE: Passiflora - Męczennica - przez voice.of.voiceless - 04.11.2022, 00:19
RE: Passiflora - Męczennica - przez voice.of.voiceless - 04.11.2022, 13:54
RE: Passiflora - Męczennica - przez voice.of.voiceless - 02.12.2022, 21:05
RE: Passiflora - Męczennica - przez ProducentRC - 02.12.2022, 21:28