Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Choroby psychiczne a rc
JokerRC ale ostatecznie nie masz tej schizofrenii? Lekarz powiedział, że możesz mieć. 🤔
Mi też kiedyś tak mówiono po moim zachowaniu, schizach, "zaprawach". Nawet sam zacząłem w to wierzyć i po części uważać, że jakąś tam mam, ale dla pewności poszedłem do psychiatry prywatnie i było mnie więcej tak jak na załączonym komiksie:
Mi też kiedyś tak mówiono po moim zachowaniu, schizach, "zaprawach". Nawet sam zacząłem w to wierzyć i po części uważać, że jakąś tam mam, ale dla pewności poszedłem do psychiatry prywatnie i było mnie więcej tak jak na załączonym komiksie:
Ahh... Bo zaraz mój ukochany 😊❤️ Beeniepatu napisze, że jaja sobie robię z poważnych spraw. Tak poważnie. Widziałem biegające po blokach "spajdermeny", nie spałem nocami na schizach i na czysto podchodząc do okna co chwilę z obawą, że ktoś mnie obserwuje, no cuda nie widy. Ale to chyba były po amfetaminowe urazy psychiki, że tak to ujmę. Psychozy chyba profesjonalnie ujmując.
O to to dokładnie co do joty:
Halucynacje są często opisywane u długotrwałych użytkowników amfetaminy, ponad 80% używających przyznaje się do doświadczania omamów, zazwyczaj wzrokowych i słuchowych. Urojenia, paranoja, poczucie bycia prześladowanym, hiperaktywność i panika należą do najczęściej występujących objawów.