Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wierszyki
Wez sobie zobacz kanal na YouTube grand conection , sorry jeśli źle napisałem on ci ogarni bita
Racja mordo , rymy to niech on sobie i swoje urojenia wypisze na kartkę, a nie wali gownem po całym forum jak by każdy byl taki jak on lub tolerował takich ludzi jak on.. ale niestety i z przykrością trzeba stwierdzić że niektóre osoby nawet jak wpierdol dostaną za zachowanie i nie tylko powiedzą że się przewróciły.. takie juz są osoby które nie myślą racjonalnie o Bożym świecie. Takie jest moje zdanie i popieram twoje
Siema jestem kajabuza , wale posty kolorowe ,a mimo wszystko brązowe jak gówno.
Najebany 3ką bandit od pabla , rozjebany czosnek rowno.
Napierdalam gówno kolorowe posty bo w głowie mam wodorosty.
Czasami dracha na dupie bo po trujce nie czuje że luzuje hehe swiry wiry muchomory kaja po trujce jest kolorowy ! Jak LGBT
Inspiracją od kaja hahah zart.
(23.11.2022, 13:22)beeniepatu napisał(a): @"Kaja Buza" oczywiscie, ze patrze przez pryzmat siebie. Ja nie jestem idiota. Ale to nie dzial o tym, kim jestesmy i co reprezentujemy. Zycze powodzenia w kreowaniu Forum
Racja mordo , rymy to niech on sobie i swoje urojenia wypisze na kartkę, a nie wali gownem po całym forum jak by każdy byl taki jak on lub tolerował takich ludzi jak on.. ale niestety i z przykrością trzeba stwierdzić że niektóre osoby nawet jak wpierdol dostaną za zachowanie i nie tylko powiedzą że się przewróciły.. takie juz są osoby które nie myślą racjonalnie o Bożym świecie. Takie jest moje zdanie i popieram twoje
Siema jestem kajabuza , wale posty kolorowe ,a mimo wszystko brązowe jak gówno.
Najebany 3ką bandit od pabla , rozjebany czosnek rowno.
Napierdalam gówno kolorowe posty bo w głowie mam wodorosty.
Czasami dracha na dupie bo po trujce nie czuje że luzuje hehe swiry wiry muchomory kaja po trujce jest kolorowy ! Jak LGBT
Inspiracją od kaja hahah zart.