Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wierszyki
🤣 Poważnie chodzi o ten wierszyk? 🤣
To przyznaję przyspamowałem na beszczela, bo nie uważałem, żeby jeden raz w wątku Pabla był wart usunięcia w porównaniu do postów typu:
"Polecam każda trójka ma potencjał"
Oczywiście ja tam z uśmiechem do tego podchodzę, bo nie spamuję komuś a złość, nie piszę gówien, żeby tylko pisać i jeśli bym odczuł, że jestem spamerem jedno-zdaniowcem który swoimi zdaniami (postami) kogoś może urażać, to sam bym się nad sobą zastanowił i zmienił to, a tak... Ten wierszyk...
Dlaczego go usunąłeś? 😠😠😠
😁
To przyznaję przyspamowałem na beszczela, bo nie uważałem, żeby jeden raz w wątku Pabla był wart usunięcia w porównaniu do postów typu:
"Polecam każda trójka ma potencjał"
Oczywiście ja tam z uśmiechem do tego podchodzę, bo nie spamuję komuś a złość, nie piszę gówien, żeby tylko pisać i jeśli bym odczuł, że jestem spamerem jedno-zdaniowcem który swoimi zdaniami (postami) kogoś może urażać, to sam bym się nad sobą zastanowił i zmienił to, a tak... Ten wierszyk...
Dlaczego go usunąłeś? 😠😠😠
😁
Rozumiem, że napisanie w wierszu - pochwalenie się, a jednocześnie zaznaczenia samego faktu, że Forum cały czas nagradza, że wygrałem, że jestem wdzięczny za to i stąd chęć wyrażenia tego krótkim wierszem, jednocześnie zaznaczenie, że nie ważne jaka trójka od Pabla, by wpadła, każda jest zacna jest syfem, a jakieś popierdki jednozdaniowe są ambitniejsze i takie wartościowsze...