Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amanita Muscaria, czyli muchomor czerwony
27.11.2022, 18:56
Żeby była jasność z tym moim zatruciem,
Dawki jakie przyjmowałem od kilku tygodni po kolacji miały wartość taką, bądź zbliżoną:
Podczas mikrodawkowania spożywałem alkohol w ciągu dnia i było to z reguły 1-2 piwa lub 200ml wiśniówki i ani razu nie odczułem żadnych dolegliwości.
Problem wystąpił gdy wipiłem jednego jebanego portera o mocy 11% bezpośrednio po wpierdoleniu grzyba.
A swoją drogą to całkiem ciekawa w smaku ta amanitka. Wpierdalam ją jak chipsa😁
No nic, chwilowa przerwa w amanicie. Moje flaki muszą się zregenerować.
Dodam jeszcze, że amanita nie odstała wymaganych 3 miesięcy, ale mam ku temu swoje powody. Zainteresowanych tematem odsyłam na kanał YT Agata mówi.
Dawki jakie przyjmowałem od kilku tygodni po kolacji miały wartość taką, bądź zbliżoną:
Podczas mikrodawkowania spożywałem alkohol w ciągu dnia i było to z reguły 1-2 piwa lub 200ml wiśniówki i ani razu nie odczułem żadnych dolegliwości.
Problem wystąpił gdy wipiłem jednego jebanego portera o mocy 11% bezpośrednio po wpierdoleniu grzyba.
A swoją drogą to całkiem ciekawa w smaku ta amanitka. Wpierdalam ją jak chipsa😁
No nic, chwilowa przerwa w amanicie. Moje flaki muszą się zregenerować.
Dodam jeszcze, że amanita nie odstała wymaganych 3 miesięcy, ale mam ku temu swoje powody. Zainteresowanych tematem odsyłam na kanał YT Agata mówi.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?