Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC - Opinie o produkcie.
Wygląd:
(Zaznaczam ze prawdopodobnie zalapałem się na koncówke zanim się skończyło).
Zapach:
Średni chemiczny specyficzny.
Zapach przypomina bardzo 3cmc te lekko bronzowe co kiedys monster wysyłał z holki.
Dawka po 170 mg na głowe
Za 15 min dorzuta około 80mg i za nastepne 15 min okolo 100 mg na glowe.
Snif szczypiacy lekko,, ale my nie mamy juz błony sluzowej
TESTERZY Z MOCNA TOLERKA NA RÓŻNE SUBSTANCJE.
Dzialanie: po pierwszym szczurze odziwo siadlo na głowę i ciało typowo jak 4 cmc. Jak bym więcej przyjęł albo oral to jestem pewny ze byłby rozmyty obraz i chwilowy rozpierdol z wgnieceniem w kanape
Pomimo tak niskich dawek zauważyłem jednak coś.
Przemyślenia/wnioski:
Dla doświadczonych najlepiej max 2-3 sniffy i to powyzej 200mg a pozniej dobitki przez bombki.
Nie myśl ze słabe.
Ale kurwa to nie czasy chin i twojej zerowej tolerki
Chlop wali 300 mg alfy mowi slabo a mnie 70mg
rozkuriwa xd
Zjadlbym 350 mg snif i bomke odrazu by mnie rozjebalo pewnie jak żabę.
Teraz czesto chłop z ulicy przynosi dobre 3cmc a pierdoli ludzia ze to dobre 4cmc. ( żeś kurwa mac) 😂😂
Trzeba bys świadomym towarów i swojego ciala.
Wiem wiem długa, monotonna opinia/smuty nie bedzie lajkow, większość nie przeczyta do końca chuj tam. Ale kurde wole napisac taka opinie niz yupi yupi zajebiste rozkurwia w opor. A pozniej doswiadczony mysli ze bedzie jak za pierwszym razem.
Opinia chłopów w temacie.
Towar aktywny
A jak jestes przezarty walnij snif i bombka wieksza dawke i bedzie co ma być na pewno.
Mając zakuty przezarty leb bez świadomości dałbym ocene 5/10
Ale biorąc wszystkie aspety szczurów testerów jest 7.5 / 10 mocne .
Koniec
(Zaznaczam ze prawdopodobnie zalapałem się na koncówke zanim się skończyło).
Zapach:
Średni chemiczny specyficzny.
Zapach przypomina bardzo 3cmc te lekko bronzowe co kiedys monster wysyłał z holki.
Dawka po 170 mg na głowe
Za 15 min dorzuta około 80mg i za nastepne 15 min okolo 100 mg na glowe.
Snif szczypiacy lekko,, ale my nie mamy juz błony sluzowej
TESTERZY Z MOCNA TOLERKA NA RÓŻNE SUBSTANCJE.
Dzialanie: po pierwszym szczurze odziwo siadlo na głowę i ciało typowo jak 4 cmc. Jak bym więcej przyjęł albo oral to jestem pewny ze byłby rozmyty obraz i chwilowy rozpierdol z wgnieceniem w kanape
Pomimo tak niskich dawek zauważyłem jednak coś.
Przemyślenia/wnioski:
Dla doświadczonych najlepiej max 2-3 sniffy i to powyzej 200mg a pozniej dobitki przez bombki.
Nie myśl ze słabe.
Ale kurwa to nie czasy chin i twojej zerowej tolerki
Chlop wali 300 mg alfy mowi slabo a mnie 70mg
rozkuriwa xd
Zjadlbym 350 mg snif i bomke odrazu by mnie rozjebalo pewnie jak żabę.
Teraz czesto chłop z ulicy przynosi dobre 3cmc a pierdoli ludzia ze to dobre 4cmc. ( żeś kurwa mac) 😂😂
Trzeba bys świadomym towarów i swojego ciala.
Wiem wiem długa, monotonna opinia/smuty nie bedzie lajkow, większość nie przeczyta do końca chuj tam. Ale kurde wole napisac taka opinie niz yupi yupi zajebiste rozkurwia w opor. A pozniej doswiadczony mysli ze bedzie jak za pierwszym razem.
Opinia chłopów w temacie.
Towar aktywny
A jak jestes przezarty walnij snif i bombka wieksza dawke i bedzie co ma być na pewno.
Mając zakuty przezarty leb bez świadomości dałbym ocene 5/10
Ale biorąc wszystkie aspety szczurów testerów jest 7.5 / 10 mocne .
Koniec