Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2C-E
02.12.2022, 21:12
Psychodelik.
Dawkowanie "oral" to 10-30 mg według informacji z sieci, gdzie 30 mg to już mocno. Metodą "sniff" dawkowanie jest już mniejsze, od 3 mg do 15 mg.
.
Efekty przy "oralu" pojawiają się po czasie 30-45 i utrzymują do 10 godzin.
Przy "sniffie" 1-2 minuty do działania substancji.
.
Efekty:
- wizuale w postaci wyginających się i falujących przedmiotów
- przy większych dawkach duża stymulacja
- wyostrzony słuch
- z informacji jakie znalazłem w sieci w porównaniu do choćby 2C-C dużo negatywnych efektów takich jak: bóle głowy, wymioty, mimowolne napinanie mięśni, szczękościsk, długi i intensywny bodyload itd.
.
Generalnie uważałbym na wysokie dawki przy tym odczynniku, tolerancja rośnie bardzo szybko, bezsenność po zakończeniu działania to nawet 10 godzin.
Znalazłem również opinię jakoby u niektórych "badających" pojawiała się „faza moralna”.
Co zabawne, to od 2C-E zrodziło się powodzenie: „Nie masz serca lub jest kamieniem? Weź 2C-E, może ruszy sumienie."
Dawkowanie "oral" to 10-30 mg według informacji z sieci, gdzie 30 mg to już mocno. Metodą "sniff" dawkowanie jest już mniejsze, od 3 mg do 15 mg.
.
Efekty przy "oralu" pojawiają się po czasie 30-45 i utrzymują do 10 godzin.
Przy "sniffie" 1-2 minuty do działania substancji.
.
Efekty:
- wizuale w postaci wyginających się i falujących przedmiotów
- przy większych dawkach duża stymulacja
- wyostrzony słuch
- z informacji jakie znalazłem w sieci w porównaniu do choćby 2C-C dużo negatywnych efektów takich jak: bóle głowy, wymioty, mimowolne napinanie mięśni, szczękościsk, długi i intensywny bodyload itd.
.
Generalnie uważałbym na wysokie dawki przy tym odczynniku, tolerancja rośnie bardzo szybko, bezsenność po zakończeniu działania to nawet 10 godzin.
Znalazłem również opinię jakoby u niektórych "badających" pojawiała się „faza moralna”.
Co zabawne, to od 2C-E zrodziło się powodzenie: „Nie masz serca lub jest kamieniem? Weź 2C-E, może ruszy sumienie."
Wiadomości w tym wątku |
2C-E - przez Kajabuza - 02.12.2022, 21:12
RE: 2C-E - przez Beeniepatu - 03.12.2022, 00:37
RE: 2C-E - przez Beeniepatu - 03.12.2022, 15:20
RE: 2C-E - przez Beeniepatu - 03.12.2022, 15:47
|