Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy umiarkowane spożywanie alkoholu rzeczywiście jest zdrowsze niż abstynencja?
05.12.2022, 22:41
mati54 ja nie odpowiadalem Tobie, tylko odnosilem sie do posta, ktory komentowales. Moglem to wyraznie zaznaczyc. Fakt - moj blad Moj post jest skierowany do tezy, ze sa wiadome, biale produkty, ktore cyt. "takze maja wplyw na nasz organizm i to nie ten pozadany". Jak zaznaczylem, jest to spore uproszczenie, i tak przedstawione nieprawdziwe.
A co do glupoty przeze mnie palnietej, to dziekuje za docenienie mnie. Polecam poszerzyc wiedze o tej glupocie i poczytac jak przebiega synteza ATP, i z czego mitychondria produkuja glukoze - glowne paliwo dla komorek. Chyba, ze zrozumiales moja wypowiedz jakby to tylko cukier byl potrzebny do wytworzenia energii. Jak tak, to polecam czytac ze zrozumieniem.
A co do glupoty przeze mnie palnietej, to dziekuje za docenienie mnie. Polecam poszerzyc wiedze o tej glupocie i poczytac jak przebiega synteza ATP, i z czego mitychondria produkuja glukoze - glowne paliwo dla komorek. Chyba, ze zrozumiales moja wypowiedz jakby to tylko cukier byl potrzebny do wytworzenia energii. Jak tak, to polecam czytac ze zrozumieniem.
YOUR ATTORNEY