Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
06.12.2022, 12:13
Mam uraz do ketonów, rzeźników-neuroprzekaźników - klefy nie klefy, sztuczność fazy po jakimś czasie, rosnąca w kosmicznym tempie tolerancja... Ograniczam sie do klasycznych stymulantów typu feta i mdma.
Zdecydowanie podziękuje już syntetycznym kanna - rozćpałem i zwraczyłem sie na nich bezpowrotnie, urojenia w jakimś % przetrwały do dziś, kilka straconych prac, no i też brak umiejętności kontroli tego. Zostaje przy ziółku i jest spoko.
Opio to temat na osobny post chyba... Wiele lat uzależnienia, ze względu na brak dostępu narazie stop. Ech, mamy czas zimowy i głowa sama podsuwa myśli o ciepełku po oxy...
tfu, jebać...
Zdecydowanie podziękuje już syntetycznym kanna - rozćpałem i zwraczyłem sie na nich bezpowrotnie, urojenia w jakimś % przetrwały do dziś, kilka straconych prac, no i też brak umiejętności kontroli tego. Zostaje przy ziółku i jest spoko.
Opio to temat na osobny post chyba... Wiele lat uzależnienia, ze względu na brak dostępu narazie stop. Ech, mamy czas zimowy i głowa sama podsuwa myśli o ciepełku po oxy...
tfu, jebać...
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA