Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Choroby psychiczne a rc
11.12.2022, 16:31
Beeniepatu gdybym miał pierwsze miejsce w rankingu oddał bym je Tobie bo nie umiał bym żyć w przekonaniu że jest ktoś lepszy ode mnie i gdy kiedyś się tak owego miejsca dorobie to pewnie oddam je Tobie za to ile serca i czasu oddajesz temu forum , bedę to powtarzał zawsze bo jak zwykle masz racje .
ja kiedyś miałem taką sytuacje że jak za dużo jarałem tzn od rana do wieczora to patrzyłem na swoje ciało i tak jakbym nie miał poczucia przynależności rąk i nóg do ciała i wgl patrzłem na świat i wydawało mi się że ja nie istnieje albo coś w tym stylu
ostatnio interesowałem się schorzeniem w którym ludziom wydawało się że nie żyją ... masakra jakaś
ja kiedyś miałem taką sytuacje że jak za dużo jarałem tzn od rana do wieczora to patrzyłem na swoje ciało i tak jakbym nie miał poczucia przynależności rąk i nóg do ciała i wgl patrzłem na świat i wydawało mi się że ja nie istnieje albo coś w tym stylu
ostatnio interesowałem się schorzeniem w którym ludziom wydawało się że nie żyją ... masakra jakaś
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki