Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zmiana działania powiadomień z oznaczeniem na chatboxie
24.04.2022, 09:14
Siema dobrym pomysłem byłoby zmienienie powiadomienia z chatboxa o odznaczeniu tak aby powiadomienia się dostawało tylko wtedy kiedy jesteśmy offline bo tak to zapychają nam powiadomienia po 30 sztuk i te ważne gdzies giną w stosie tych z chatboxa.
Wiem że mogę je wyłączyć całkowicie ale te powiadomienia to zajebista opcja bo przekieruje nas elegancko do archwum gdzie to było pisane itd
Byle by wysyłało powiadomienia o oznaczeniu tylko gdy jesteśmy offline wiem ze troche roboty z tym by bylo bo tego nie ma w szablonach tylko trzeba by pobawić sie ze skryptem w kodzie forum. Ale mogę ogarnąć takie byle by mi powiedziano w jakim języku jest zRobiony skrypt powiadomieniowy i ten z online/offline tez w jakim języku jest napisany
Wiem że mogę je wyłączyć całkowicie ale te powiadomienia to zajebista opcja bo przekieruje nas elegancko do archwum gdzie to było pisane itd
Byle by wysyłało powiadomienia o oznaczeniu tylko gdy jesteśmy offline wiem ze troche roboty z tym by bylo bo tego nie ma w szablonach tylko trzeba by pobawić sie ze skryptem w kodzie forum. Ale mogę ogarnąć takie byle by mi powiedziano w jakim języku jest zRobiony skrypt powiadomieniowy i ten z online/offline tez w jakim języku jest napisany
Wiadomości w tym wątku |
Zmiana działania powiadomień z oznaczeniem na chatboxie - przez Pazyfea - 24.04.2022, 09:14
RE: Zmiana działania powiadomień z oznaczeniem na chatboxie - przez dimiliki - 24.04.2022, 14:39
|