Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
FXE; 3'-F-2-oxo-PCE
FXE - Fluorexetamine (3′-Fluoro-2-oxo-PCE, FXE)
FXE; Fluoroksetamina; 3'F-2-Oxo-PCE;
IUPAC: 2-(ethylamino)-2-(3-fluorophenyl)cyclohexanone
Jak dla mnie obecnie najlepszy zamiennik MXE o ile można o tym dopałexie tak mówić. Próbowałem dzisiaj.
Wiadomo, MXE to to nie jest - ale na tę chwilę lepszej pozycji nie znajdziecie
Czuć trochę tą dysocjantową stymulacje ale nie jest ona jakoś potworne wyczuwalna, słabsza w porównaniu do 3-MeO-PCE. Działa dłużej niż wyżej wspomniane 3-MeO-PCE. W odczuciu jest dość miłe, przyjemne, powiedziałbym że ciepł, euforyczne. Miałem niestety okazję tylko dwie dawki zainstalować, myślę o zamówieniu więcej i napisaniu grubszego tr.
Reddit
Wyżej opis na reducie, w us nazywają to najlepszym zamiennikiem MXE, niektórzy piszą ze jest nawet lepsze. Jestem ciekaw tej rzeczy, ktoś może testował?
FXE; Fluoroksetamina; 3'F-2-Oxo-PCE;
IUPAC: 2-(ethylamino)-2-(3-fluorophenyl)cyclohexanone
Jak dla mnie obecnie najlepszy zamiennik MXE o ile można o tym dopałexie tak mówić. Próbowałem dzisiaj.
Wiadomo, MXE to to nie jest - ale na tę chwilę lepszej pozycji nie znajdziecie
Czuć trochę tą dysocjantową stymulacje ale nie jest ona jakoś potworne wyczuwalna, słabsza w porównaniu do 3-MeO-PCE. Działa dłużej niż wyżej wspomniane 3-MeO-PCE. W odczuciu jest dość miłe, przyjemne, powiedziałbym że ciepł, euforyczne. Miałem niestety okazję tylko dwie dawki zainstalować, myślę o zamówieniu więcej i napisaniu grubszego tr.
Wyżej opis na reducie, w us nazywają to najlepszym zamiennikiem MXE, niektórzy piszą ze jest nawet lepsze. Jestem ciekaw tej rzeczy, ktoś może testował?
Wiadomości w tym wątku |
FXE - Fluorexetamine (3′-Fluoro-2-oxo-PCE, FXE) - przez sebekx9 - 17.12.2022, 15:45
RE: FXE - Fluorexetamine (3′-Fluoro-2-oxo-PCE, FXE) - przez horsii - 17.12.2022, 16:19
RE: FXE - Fluorexetamine (3′-Fluoro-2-oxo-PCE, FXE) - przez sebekx9 - 17.12.2022, 16:55
RE: FXE - Fluorexetamine (3′-Fluoro-2-oxo-PCE, FXE) - przez dekadan89 - 31.12.2022, 03:35
|