Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Z czego najlepiej zrobić zwijkę?
Poruszam ten temat:
"Czym dokonuje się aplikacji prochu w nos"
bo uważam, że to ważna kwestia w Ćpunskim życiu.
Ja tego kiedyś nie wiedziałem, wiec wy też możecie tego nie wiedzieć.
Ktoś kiedyś mądry powiedział: "Co zostało usłyszane już nie będzie odsłyszane".
W pełni się z tym zgadzam,
a więc czytajcie słuchają, i już tak nie skręcajcie.
Nigdy, kurwa, nie rób zwijek z banknotów.
A teraz weź zrób z tym zdaniem 3xZ
Z - zapisz
Z - zapamiętaj
Z - zastosuj
Jeżeli wydaje Ci się, że jesteś fajny bo przy dupeczkach wyciągasz stówę żeby zajebać kreskę to jesteś dzban.
Na banknotach jest w chuj bakterii m.in. staphylococcus epidermidis, paciorkowiec, pałeczka okrężnicy, klebsielli pneumoniae, pałeczki salmonelli...
Nawet nie wiem dokładnie co to za cholerstwa ale same nazwy są wystarczająco zniechęcające.
Przez podrażnioną śluzówkę te małe kurwy łatwiej mogą się dostać do organizmu, niektóre odpowiadają za przejebane choroby.
Zamiast tego każdy niech weźmie zwykłą słomkę do napojów (ja lubię te grubsze, barowe) i niech każdy wali ze swojej.
Dbajcie o zdrowie.
"Czym dokonuje się aplikacji prochu w nos"
bo uważam, że to ważna kwestia w Ćpunskim życiu.
Ja tego kiedyś nie wiedziałem, wiec wy też możecie tego nie wiedzieć.
Ktoś kiedyś mądry powiedział: "Co zostało usłyszane już nie będzie odsłyszane".
W pełni się z tym zgadzam,
a więc czytajcie słuchają, i już tak nie skręcajcie.
Nigdy, kurwa, nie rób zwijek z banknotów.
A teraz weź zrób z tym zdaniem 3xZ
Z - zapisz
Z - zapamiętaj
Z - zastosuj
Jeżeli wydaje Ci się, że jesteś fajny bo przy dupeczkach wyciągasz stówę żeby zajebać kreskę to jesteś dzban.
Na banknotach jest w chuj bakterii m.in. staphylococcus epidermidis, paciorkowiec, pałeczka okrężnicy, klebsielli pneumoniae, pałeczki salmonelli...
Nawet nie wiem dokładnie co to za cholerstwa ale same nazwy są wystarczająco zniechęcające.
Przez podrażnioną śluzówkę te małe kurwy łatwiej mogą się dostać do organizmu, niektóre odpowiadają za przejebane choroby.
Zamiast tego każdy niech weźmie zwykłą słomkę do napojów (ja lubię te grubsze, barowe) i niech każdy wali ze swojej.
Dbajcie o zdrowie.