Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pierwszy raz,wskazówki,najlepszy psychodelik
23.12.2022, 00:16
Demilich nie próbowalem nigdy tej substancji, aczkolwiek powiem Ci jak bym do tego podszedł ja.
Napierw sprawdzam co to za substancja, jak działa, jakie ma dawkowanie, sposób przyjmowania itd. Z tego co kojarzę lsd wchłania się przez śluzówkę w jamie ustnej, ale czasu nie znam, kwestia doedukowania się.
Dawkowanie doustne (wg. psychonautwiki.org)
Odczuwalne: 20 - 50 µg
Lekko: 50 - 100 µg
Średnio: 100 - 200 µg
Mocno: 200 - 350 µg
Bardzo mocno: 350 µg +
Czas działania
Całkowity czas działania: 7 - 10 godzin
Wejście: 20 - 60 minut
Narastanie efektów: 30 - 60 minut
Szczyt (peak): 2.5 - 5 godzin
Stopniowe zanikanie efektów: 2 - 3 godziny
Typowe postefekty (afterglow): 2 - 18 godzin
Przy pierwszym próbowaniu podzieliłbym sobie po 100mcg, wrzucil pierwszą część, zapisał aktualną godzinę i czekał na efekty 1-1,5h, po tym czasie zobaczył czy dorzucać czy jeszcze czekać. I tak oto w ten sposób zbadał jak mój organizm reaguje, jak ja się czuję. Nie mieszałbym z innymi rzeczami nie znając swojej reakcji, a jeśli to żeby to nie było coś zupełnie przeciwstawnie działającego.
Napierw sprawdzam co to za substancja, jak działa, jakie ma dawkowanie, sposób przyjmowania itd. Z tego co kojarzę lsd wchłania się przez śluzówkę w jamie ustnej, ale czasu nie znam, kwestia doedukowania się.
Dawkowanie doustne (wg. psychonautwiki.org)
Odczuwalne: 20 - 50 µg
Lekko: 50 - 100 µg
Średnio: 100 - 200 µg
Mocno: 200 - 350 µg
Bardzo mocno: 350 µg +
Czas działania
Całkowity czas działania: 7 - 10 godzin
Wejście: 20 - 60 minut
Narastanie efektów: 30 - 60 minut
Szczyt (peak): 2.5 - 5 godzin
Stopniowe zanikanie efektów: 2 - 3 godziny
Typowe postefekty (afterglow): 2 - 18 godzin
Przy pierwszym próbowaniu podzieliłbym sobie po 100mcg, wrzucil pierwszą część, zapisał aktualną godzinę i czekał na efekty 1-1,5h, po tym czasie zobaczył czy dorzucać czy jeszcze czekać. I tak oto w ten sposób zbadał jak mój organizm reaguje, jak ja się czuję. Nie mieszałbym z innymi rzeczami nie znając swojej reakcji, a jeśli to żeby to nie było coś zupełnie przeciwstawnie działającego.