Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pierwszy raz,wskazówki,najlepszy psychodelik
Najgorszy dylemat czy wrzucić 1 raz 300 mcg czy podzielić sobie na 2 dni po 150.
200 mcg 1p-lsd było fajnie, prawie idealnie, ale bez szału. Gdyby nie ciągłe śmianie się to mógłbym iść pomiędzy ludzi i wątpie czy ktoś by coś podejrzewał.
Chciałbym też trochę pograć a nie leżeć rozjebany z cieknącą ślinką płynąc przez galaktykę HD1
200-225 trochę bez sensu bo zostanie mi 75-100 mcg i co ja z tym zrobię?
Nie no jak takie mocne to lepiej 3 dni po 100 i najlepsza opcja, albo w ogóle zrobię mini dawkowanie po 50 co kilka godzin.
A jak mi się coś stanie to co mam robić? Jak dostane bad-trip a to trzyma 10 godzin xD
Może jakieś tabletki na uspokojenie?
I nowa postać pod tripa, czarodzieja pod iluzje
200 mcg 1p-lsd było fajnie, prawie idealnie, ale bez szału. Gdyby nie ciągłe śmianie się to mógłbym iść pomiędzy ludzi i wątpie czy ktoś by coś podejrzewał.
Chciałbym też trochę pograć a nie leżeć rozjebany z cieknącą ślinką płynąc przez galaktykę HD1
200-225 trochę bez sensu bo zostanie mi 75-100 mcg i co ja z tym zrobię?
Nie no jak takie mocne to lepiej 3 dni po 100 i najlepsza opcja, albo w ogóle zrobię mini dawkowanie po 50 co kilka godzin.
A jak mi się coś stanie to co mam robić? Jak dostane bad-trip a to trzyma 10 godzin xD
Może jakieś tabletki na uspokojenie?
I nowa postać pod tripa, czarodzieja pod iluzje