Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sugestia co do trwajacego konkursu t-shirt
Według mnie lepiej by było albo skrócić do końca miesiąca czas trwania albo dać max liczbę np 3-6 prac na użytkownika (jak ktoś np doda więcej to wtedy randomowo weźmie udział wylosowana 5 przez moda np wiec lepiej będzie dbać o ilość i na bieżąco nadpisywać pracę ktora najmniej sie nam podoba)
Uzasadnienie
O dziwo nie chodzi mi by szybciej użytkownicy nagrody dostali bo penwie większość tak pomyśli, lecz o to ze po tak długim okresie bedzie np. 100 projektów przy czym użytkowników na forum jest tez cos koło tego takixh aktywnych.
Wiec taka ankieta będzie miala bardzo malo ocen powiedzmy po 4-5 głosów max 8 ta co wygra.
Piszcie co wy o tym myślicie i czy jescie za np 7dniami lub max liczba projektów per użytkownik
Uzasadnienie
O dziwo nie chodzi mi by szybciej użytkownicy nagrody dostali bo penwie większość tak pomyśli, lecz o to ze po tak długim okresie bedzie np. 100 projektów przy czym użytkowników na forum jest tez cos koło tego takixh aktywnych.
Wiec taka ankieta będzie miala bardzo malo ocen powiedzmy po 4-5 głosów max 8 ta co wygra.
Piszcie co wy o tym myślicie i czy jescie za np 7dniami lub max liczba projektów per użytkownik