Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zjazdy - Jak z tym u was jest?
27.12.2022, 09:00
(27.12.2022, 07:52)Kaja Buza napisał(a):Nie wiesz co to zjazd, gdy masz pod ręką jakiś konio-usypiające benzo. 😀 Chociaż zastanawiam się, czy aby to zdrowsze od przemęczenia się tych kilku h bez wspomagaczy... 🤔 Raz też po alfie zamiast benzo (bo nie miałem) łyknąłem kwetiapinę (i łykałem jakiś czas po tym) i w zauważalnie lepszym stanie psychicznym stawałem na nogi po maratonie. (mniej schiz, zapraw, mini depresji, załamki psychicznej itd.)
Nie rozumiem nad czym tu sie zastanawiac. Chyba milion razy to bylo juz mowione i tlumaczone. Stosowanie benzo jako standardowe remedium na zjazdy jest niezdrowe, a przede wszystkim niebezpieczne. Bo tlumi naturalne reakcje organizmu, ktore mowia nam, ze dosc i przerwa potrzebna. Ktos kto wali benzo na zjazdy, predzej czy pozniej obudzi sie z reka w nocniku. Benzo tylko na sytuacje awaryjne, a nie BAU przy cpaniu. To samo ze wszystkimi innymi wytlumiaczami. Byla zabawa, ma byc kara, ktora trzeba poniesc by wiedziec na czym polega stosowanie dragow. To pozwala realnie oceniac na co i kiedy mozna sobie pozwolic, ile bedzie trwac i jak wygladac pokuta za loty.
YOUR ATTORNEY