Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zachować się podczas przesłuchania
02.01.2023, 11:16
(30.12.2022, 04:47)horsii napisał(a): Zależy w jakiej sprawie... Jak ja odebrałem kieeedy 10g tematu i poszedłem TOTALNIE NIE UDZIEIĆ DOPALACZY KOLEDZE (kanna, mdphp, mdpep, 3-MMC, benzo, cośtam, cośtam) i zdążyłem (tylko ja, przecież typowi nie udzieliłem) dzięki bogu zezrec dosłownie 9,9 g, zjeść jeszcze paczkę lorafenu 25x1mg i wypić z 400 ml wódki, rany boskie... zanim przyjechała policja kurwa skąds, która wyrosła spod ziemii - potem sie dowiedziałem że po mixie ketonów kolega awanturował ie z drzwiami od szafy i ubliżał im bardzo glosno aż w końcu rozwalił je z kopa co obudziło jego ciocię i wezwała policje - nie dziwie sie jak tylko zobaczyła w jakim stanie jestesmy.
Ale do rzeczy. Miałem przy sobie tylko 0,1g 3-MMC, zabrali mnie na komi, w kajdankach, podpisałem badziew typowy za przypał z 0,00000000000012 mcg materiału przypałogennego (tylko bez tekstów że 60-na od grona prowokatorow-podkurwiaczy ), przetrzezwiałem w poczekalni 2-3h i poszedłem sobie do domu, po paru msc sprawa umorzona, info listownie, nigdzie sie nie trzeba było tłumacxyc.
Co innego jak cie złapią z dużymi ilosciami, wtedy wszystko zalezy od multum okolicznosci, policjantów (niektórzy to kurwy a niektórzy to ludzie - spotkałem takich, nie jednego, nie trzech), prokuratora, prawnika (lepiej dzwoncie po Saula Goodmana xD). Nie ma co przed policja zgrywac kozaka, niektórym sie poprzestawiało w głowie od tych filmów o powaznych bandxiorach na burzliwe czasy. Z policja trzeba grzecznie bo dostaniesz np. wpierdol (hehe przymus wpierdolśredni) a to potem leci w papiery.
Z policja trzeba grzecznie nawet przy drogowce (wiele razy sie o tym przekonalem jak nagle z mandatu za 600 robil sie za 100 ), lepiej zeby im ego skoczylo i dali spokoj niz na sile udawac kozaka i miec tylko problemy