Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najbardziej praktykowany sposób przyjęcia?
05.01.2023, 09:41
(05.01.2023, 08:50)beeniepatu napisał(a): Milo zaczac dzien od komplementu. Nawet oczywistego. Dziekuje bardzo. Moj post byl ironiczny, bo niefortunnie zabrzmial Twoj wpis. Skoro jednak powaznie podszedles do sprawy, to do rzeczy:
- staramy sie tutaj rozwijac swiadomosc co do substancji a nie uzywac sloganow. To jak Ty klasyfikujesz sobie substancje, wcale nie musi byc poprawna kwalifikacja.
- euforyki to co do zasady stymulanty, wliczajac fete, koks, itp. poprzez swoja farmakologie i impakt na receptory dopaminowe i noradrenalinowe; oraz opio - poprzez oddzialywanie na receptory opioidowe.
- wymienianie substancji zamiast ogolnego i niekoniecznie trafnego grupowania ich, jest pomocne dla uzytkownikow, ktorzy czerpia z wiedzy bardziej doswiadczonych uzytkownikow
- zabierajac glos, trzeba pamietac, ze czytajacy go uzytkownicy nie siedza w naszych glowach i pewne rzeczy moga nie byc tak oczywiste jak dla nas. Mowienie do siebie w postach jest lekko bez sensu
Mój post był takrze ironiczny a napewno nie miał Cie na celu w żaden sposób obrazić (jeżeli poczuleś sie urażony to sorki) ja to wszystko wiem i mógłbym też sie rozwodzic nad euforykami itp.Stwierdzilem ogólnie myślałem ze jest to dla wszystkich zrozómiałe.rozumie swój bład i na przyszłość bede pisał szczegółowo. Pozdro i miłego dnia