Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Makumba napój mleczny z THC!!!
05.01.2023, 11:58
Konopie są wspaniałymi i uniwersalnymi roślinami. Można je wykorzystać na różne sposoby. Najbardziej wartościową częścią roślin marihuany są kwiatostany, to kwiaty żeńskie się pali. Jednak można również wykorzystać liście marihuany do zrobienia makumby.
Jak zrobić makumbe:
Składniki:
1.Liście, mogą być też łodygi, topy marihuany również możesz dać jeśli posiadasz
2.tłuste mleko (najlepiej 3,2%)
3.masło (najlepiej 82% tłuszczu)
Przepis:
Tłuszcz jest ważny ponieważ THC rozpuszcza się jedynie w alkoholach i tłuszczach.
1.Na samym początku dobrze jest umyć liście/łodygi, dlatego możesz je przepłukać najlepiej dwukrotnie.
2.Potem do garnka wlej mleko w zależności od ilości posiadanych liści tak aby swobodnie pływały.
3.Wrzuć liście do ciepłego mleka.
4.Kiedy wszystko się zagotuje dodaj masła (zależnie od ilości makumby ok. 2 duże łyżki masła jednak nie ma co żałować aby THC miało się w czym rozpuścić).
5.Gotuj całość na małym ogniu przez ok. 20-30 minut.
6.Po odcedzeniu i ostygnięciu napój nadaje się do picia
Efekty picia makumby są opóźnione i trzeba poczekać ok. 0,5-1,5h od wypicia.
Zaletą makumby jest to, że nie marnujesz praktycznie niczego z rośliny i wykorzystujesz jej działanie psychoaktywne w 100%. Smak może nie być najlepszy jednak zawsze można dodać cukier, kakao lub inny produkt według własnego uznania.
SMACZNEGO!!!
Zródło:https:nasionamarychy.pl
Jak zrobić makumbe:
Składniki:
1.Liście, mogą być też łodygi, topy marihuany również możesz dać jeśli posiadasz
2.tłuste mleko (najlepiej 3,2%)
3.masło (najlepiej 82% tłuszczu)
Przepis:
Tłuszcz jest ważny ponieważ THC rozpuszcza się jedynie w alkoholach i tłuszczach.
1.Na samym początku dobrze jest umyć liście/łodygi, dlatego możesz je przepłukać najlepiej dwukrotnie.
2.Potem do garnka wlej mleko w zależności od ilości posiadanych liści tak aby swobodnie pływały.
3.Wrzuć liście do ciepłego mleka.
4.Kiedy wszystko się zagotuje dodaj masła (zależnie od ilości makumby ok. 2 duże łyżki masła jednak nie ma co żałować aby THC miało się w czym rozpuścić).
5.Gotuj całość na małym ogniu przez ok. 20-30 minut.
6.Po odcedzeniu i ostygnięciu napój nadaje się do picia
Efekty picia makumby są opóźnione i trzeba poczekać ok. 0,5-1,5h od wypicia.
Zaletą makumby jest to, że nie marnujesz praktycznie niczego z rośliny i wykorzystujesz jej działanie psychoaktywne w 100%. Smak może nie być najlepszy jednak zawsze można dodać cukier, kakao lub inny produkt według własnego uznania.
SMACZNEGO!!!
Zródło:https:nasionamarychy.pl