Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem?
06.01.2023, 02:12
Kiedyś, jako dziecko ni chuja nie wierzyłem że będę miał kiedykolwiek styczność z dragami.
Patrząc na amerykańskie filmy z fajniusimi kartelami narkotykowymi i super uczciwymi panami władzami chcących dorwać brzydkich skurwieli slangowo zwanych - HANDLARZAMI NARKOTYKÓW, wydawało mi się to zajebiście odległym tematem, możne i nawet zza oceanu.
Wtedy i przez wiele lat później mój stosunek do dragów był obojętny, nie ulegałem raczej zbytnio propagandzie, nie zastanawiałem się nad tym.
Jednak z czasem gdy zacząłem się kręcić w klimatach jarających ZIOŁO kolegów (w miarę wcześnie) wyszedłem z ciemnogrodu, zajarałem...
Zacząłem się przygoda od palenia, potem inne dragi zaczęły mnie interesować.
I tak zostało, że interesuje się i będę interesował.
Patrząc na amerykańskie filmy z fajniusimi kartelami narkotykowymi i super uczciwymi panami władzami chcących dorwać brzydkich skurwieli slangowo zwanych - HANDLARZAMI NARKOTYKÓW, wydawało mi się to zajebiście odległym tematem, możne i nawet zza oceanu.
Wtedy i przez wiele lat później mój stosunek do dragów był obojętny, nie ulegałem raczej zbytnio propagandzie, nie zastanawiałem się nad tym.
Jednak z czasem gdy zacząłem się kręcić w klimatach jarających ZIOŁO kolegów (w miarę wcześnie) wyszedłem z ciemnogrodu, zajarałem...
Zacząłem się przygoda od palenia, potem inne dragi zaczęły mnie interesować.
I tak zostało, że interesuje się i będę interesował.