Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie masz swoje lub jakie znasz nazwy slangowe narkotyków?
11.01.2023, 10:30
Turbex - palenie (choć coraz częściej nie tylko). używane jako "ale się naturbiłem", "ale turbi" (ale jebie to zioło). Kiedyś raz padło losowo na ulicy od kolegi-transportera "kurwa ale ta 20-tka turbi ze 50m za mną" i teraz cały skład od kilku lat ma turbienie w swoim codziennym słowniku.
Eminem - powstał jako hermetyczny żart sytuacyjny, teraz w towarzystwie oznacza goscia tak nastimowanego że napierdala szybciej niż Eminem tylko nikt nie wie o czym i o co chodzi. Teraz każdy taki wygięty na ulicy ze śmieszną gestykulacją i ewidentnie będąc wystrzelonym, opowiadajac cos przez telefon lub towarzyszowi podróży, jest "Eminemem".
Error kminiłem, że N na Nitrazepamach można wziąć jako Z, ale nie pomyślałem o Zorro... Dobre
Eminem - powstał jako hermetyczny żart sytuacyjny, teraz w towarzystwie oznacza goscia tak nastimowanego że napierdala szybciej niż Eminem tylko nikt nie wie o czym i o co chodzi. Teraz każdy taki wygięty na ulicy ze śmieszną gestykulacją i ewidentnie będąc wystrzelonym, opowiadajac cos przez telefon lub towarzyszowi podróży, jest "Eminemem".
Error kminiłem, że N na Nitrazepamach można wziąć jako Z, ale nie pomyślałem o Zorro... Dobre