Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze odklejki - czyli jakie są wasze najlepsze dysotripy
Kiedyś po połączeniu dużej ilości DMXE, DCK i alkoholu, zamknąłem się w ciemnym pomieszczeniu, nawet świeczki nie zapaliłem.
Zawinąłem się w 3 kołdry na łóżku, i były one bardzo miłe, dopóki nie wyszli "ludzie kołdry". Nie jakieś straszne gówno, po prostu jakby małe łebki krasnoludków wychylające się zza fałd wymiętolonych kołder. Machałem do nich (już widze jak wyglądały te ruchy rękoma po takiej dyso wrzucie). Jeden nawet kurwa złapał mnie za łydkę (albo raczej tak mi się zdawało) więc podskoczyłem i zobaczyłem jak ludzie kołdry szybko wyłażą zza niej i chowają się za łóżko, za szafę.
Wróciłem do pozycji początkowej i pozwoliłem wrócić kołdrarzom (tak to by się wymawiało?). Wrócili i wydawali jakieś szelesty, szmery, wychylali główki, dźwięk miałem tak rozjechany i mechaniczny, że miałem wrażenie, że słyszę jakąś cichą mowę, ale nic nie rozumiałem z niej kompletnie, również się nie bałem, po prostu "pojebana akcja" jak to się mówi.
Opisywałem kiedyś to bardzo szczegółowo jako TR na różowym, ale RIP.
Zawinąłem się w 3 kołdry na łóżku, i były one bardzo miłe, dopóki nie wyszli "ludzie kołdry". Nie jakieś straszne gówno, po prostu jakby małe łebki krasnoludków wychylające się zza fałd wymiętolonych kołder. Machałem do nich (już widze jak wyglądały te ruchy rękoma po takiej dyso wrzucie). Jeden nawet kurwa złapał mnie za łydkę (albo raczej tak mi się zdawało) więc podskoczyłem i zobaczyłem jak ludzie kołdry szybko wyłażą zza niej i chowają się za łóżko, za szafę.
Wróciłem do pozycji początkowej i pozwoliłem wrócić kołdrarzom (tak to by się wymawiało?). Wrócili i wydawali jakieś szelesty, szmery, wychylali główki, dźwięk miałem tak rozjechany i mechaniczny, że miałem wrażenie, że słyszę jakąś cichą mowę, ale nic nie rozumiałem z niej kompletnie, również się nie bałem, po prostu "pojebana akcja" jak to się mówi.
Opisywałem kiedyś to bardzo szczegółowo jako TR na różowym, ale RIP.
Wiadomości w tym wątku |
Wasze odklejki - czyli jakie są wasze najlepsze dysotripy - przez DissoEnjoyer - 11.01.2023, 15:39
RE: Wasze odklejki - czyli jakie są wasze najlepsze dysotripy - przez Szyderca - 11.01.2023, 15:46
RE: Wasze odklejki - czyli jakie są wasze najlepsze dysotripy - przez horsii - 16.01.2023, 12:27
RE: Wasze odklejki - czyli jakie są wasze najlepsze dysotripy - przez DissoEnjoyer - 15.02.2023, 11:44
RE: Wasze odklejki - czyli jakie są wasze najlepsze dysotripy - przez Twilight Sparkle - 24.02.2023, 17:07
|