Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
Na pewno uwierzę w to że HEXEN ANALOG od Escobar.store to jest mieszanką kilku ich produktów. Czegoś tak głupiego nie słyszałem od wieków.
Hexen analog niezależny produkt przygotowany przez chemików. Na pewno jest to stymulant, być może pozbawiony jakiś tam uboków hexena. Ludzie na którejś stronie pisali że działa 2-3h. Wierzę w to że jest to coś lepszego niż oryginalny hexen i że produkt jest wart kupna. Już nie pytam o nic.
Mieszankę to masz jak połączysz se sam. Oni czegoś takiego na pewno nie serwują.
Ssri to ssri a o interakcjach to se mogę poczytać jak będę chciał coś brać. Was na pewno nie zapytam i takowe.
Jesteście śmieszni
Teraz się boje zamówić bo dostanę waszą mieszankę. Hahahahha!
Kurwami z wami to prędzej dostanę kurwicy niż rzetelne info o produkcie.
Hexen analog niezależny produkt przygotowany przez chemików. Na pewno jest to stymulant, być może pozbawiony jakiś tam uboków hexena. Ludzie na którejś stronie pisali że działa 2-3h. Wierzę w to że jest to coś lepszego niż oryginalny hexen i że produkt jest wart kupna. Już nie pytam o nic.
Mieszankę to masz jak połączysz se sam. Oni czegoś takiego na pewno nie serwują.
Ssri to ssri a o interakcjach to se mogę poczytać jak będę chciał coś brać. Was na pewno nie zapytam i takowe.
Jesteście śmieszni
Teraz się boje zamówić bo dostanę waszą mieszankę. Hahahahha!
Kurwami z wami to prędzej dostanę kurwicy niż rzetelne info o produkcie.