Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
(29.01.2023, 19:47)beeniepatu napisał(a): mati54 nie rozumiem czy to do mnie? Bo po pierwsze, moj post byl ironiczny a pytanie retoryczne. No ale jak wchodzisz w dyskusje w taki sposob, to sa zarowno testy na obecnosc substancji, jak i na czystosc. Polecam doczytac o testach chromatograficznych, zamiast od razu wypowiadac sie w kategoryczny sposob, ze cos nie da wyniku, nie wiedzac co zostalo uzyte do badania 😎
Widzę ze dyskusja idzie na poziom akademicki 🙀 , jaka jest szansa ze został przeprowadzony test w którym uzyskamy dokładna zawartość procentowa danej substancji ? Dodam przez randoma z forum o dopach, szczególnie po tonie jego wpisu, to kończy przypierdalanie się z pizdy i zgrywanie kozaka nie wiem po co. Tytuł na forum zobowiązuje do trzymania fasonu.
I nie mówiłem do ciebie tylko do tego urwisa co mówił o prezencie, mój błąd ze go nie oznaczyłem, nie jest to powód żeby kozaczyc z pizdy i obrażać .
Ps
Miłego wieczoru wszystkim zycze, mniej jadu gdzie nie trzeba nawet na zjeździe 😉