Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
“Moja mama została 60-tka zanim to było modne”. Rozmowa z Tomkiem Kołeckim [WIDEO]
07.02.2023, 11:04
Gościem ostatniego odcinka na kanale Siwy Brokuł był Tomek Kołecki – jeden z najpopularniejszych polskich stand-uperów. Od lat nie kryje się ze swoim zamiłowaniem do konopi, ale nie był to jedyny temat o jakim rozmawiali z Mopsem.
Rozmowa z Tomkiem Kołeckim
Tomek Kołecki to jeden z najpopularniejszych polskich stand-uperów. W swoich programach bardzo często porusza tematy związane z marihuaną. Jednym z najpopularniejszych programów, którym zachwyciła się cała Polska był .
Co ciekawe Tomek Kołecki był jednym z artystów, którzy udzielili się podczas organizacji zeszłorocznego Marszu Wyzwolenia Konopni. Dzień przed marszem odbywał się okolicznościowy stand-up, na którym występował właśnie on.
Komik jest ogromnym zwolennikiem legalizacji, bez żadnych oporów mówi o tym, że pali zioło. Z resztą jest uczestnikiem polskiego badania, które pozwala na legalne spożywanie konopi indyjskich.
via: weedweek
Rozmowa z Tomkiem Kołeckim
Tomek Kołecki to jeden z najpopularniejszych polskich stand-uperów. W swoich programach bardzo często porusza tematy związane z marihuaną. Jednym z najpopularniejszych programów, którym zachwyciła się cała Polska był .
Co ciekawe Tomek Kołecki był jednym z artystów, którzy udzielili się podczas organizacji zeszłorocznego Marszu Wyzwolenia Konopni. Dzień przed marszem odbywał się okolicznościowy stand-up, na którym występował właśnie on.
Komik jest ogromnym zwolennikiem legalizacji, bez żadnych oporów mówi o tym, że pali zioło. Z resztą jest uczestnikiem polskiego badania, które pozwala na legalne spożywanie konopi indyjskich.
via: weedweek
Wiadomości w tym wątku |
“Moja mama została 60-tka zanim to było modne”. Rozmowa z Tomkiem Kołeckim [WIDEO] - przez voice.of.voiceless - 07.02.2023, 11:04
RE: “Moja mama została 60-tka zanim to było modne”. Rozmowa z Tomkiem Kołeckim [WIDEO] - przez C84S - 04.07.2023, 22:27
|